Pluspunten
Product is mooi
VerbeterpuntenKies een andere bezorger. Want tussen 9-18 bent u thuis is niet meer van deze tijd, of wel?
Dank je wel voor je feedback. Afgelopen periode was het 'gekkenhuis' in bezorgland (Sint en daarna sneeuw). Maar we nemen het mee. Thanks!
Pluspunten
Zeer snelle, duidelijke en fijne communicatie. Snelle service.
VerbeterpuntenWij zijn met heel veel omwegen toevallig bij het geboortekaartje uitgekomen. Misschien meer reclame maken o.i.d.
Pluspunten
Leuke spullen, met een nette afhandeling.
Pluspunten
geweldige lamp besteld, alles kan bij Annidesign en keurig snel geleverd
Pluspunten
Er werd snel gereageerd op mijn mail met vragen.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi product.
VerbeterpuntenNa het bestellen wordt in de mail gezegd dat je als klant een track & trace code ontvangt om de bestelling te kunnen volgen. Deze code heb ik echter nooit ontvangen.
Dank je wel voor je feedback! Ik zal de leverancier er naar vragen.
Pluspunten
Super mooi en snelle levering. Product zoals verwacht! Top!
Pluspunten
Snelle reacties en leuk contact per mail. Er wordt meegedacht en niet zomaar aangenomen wat de klant wil.
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke afstemming over product.
Pluspunten
Een actief en innoverend bedrijf. Zeer klant gericht
Verbeterpuntende vormgeving is soms wat kinderlijk
Pluspunten
Snelle duidelijke communicatie met een persoonlijk tintje. Daarnaast gingen zij ook ' the-extra-mile'. TOP!!!!!
Pluspunten
Top communicatie en snelle reacties.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Leuke kaarten en snelle levertijd
Pluspunten
Eens iets anders! Een aanrader!
Verbeterpuntenthema communie toevoegen, maar dit had ik al laten weten :)
Pluspunten
Leuke website ! Ik had een poster besteld. Het was een snelle levering, en heel goed verpakt!
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Fijne samenwerking en persoonlijk contact, de dames tonen interesse en zijn goed op elkaar ingespeeld en snappen wat de klant wil
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en meedenken in het ontwerp.
Pluspunten
Communicatie was top! Ze luisteren echt goed naar jouw ideeen en reageren super snel! Mijn ontwerp is precies zo geworden hoe ik het wou hebben.
Pluspunten
Snel en accuraat in communicatie, denken mee en leveren snel
Hans Andreussingel 15
2652 GA Berkel en rodenrijs
Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.