Pluspunten
Zij denken mee in je ontwerpvraag en zijn snel met het verwerken van ideeen en aanpassingen.
Pluspunten
Snel schakelen en meedenkend
VerbeterpuntenNvt wat mij betreft
Pluspunten
Enthousiast betrouwbaar bedrijf met leuke ideeën!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, meedenkend en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Snelle levering Goed overleg voordat t definitief gedeukt wordt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer goede service, goed en persoonlijk contact!
Pluspunten
originele ontwerpen, leuke website, goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
snelle service top
Pluspunten
Mooie kwaliteit en snelle service
Pluspunten
Mooi ontwerp
VerbeterpuntenNvt
Hoi Carolien, Kun je mij verklaren waarom je een 5 als totaal oordeel hebt gegeven? Ik hoor het graag! Vriendelijke groet, Anne
Pluspunten
Mijn zoon van 10 wilde graag een stoere uitnodiging. Die is door Ingeborg binnen een dag gemaakt! Mijn zoon is blij met zijn coole persoonlijke uitnodiging voor zijn vriendjes! Snelle levering! Alles ziet er verzorgd uit.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, mooie producten, goede prijs-kwaliteitverhouding! Kortom, zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wij zijn erg blij met de originele uitnodiging voor mijn zoontjes verjaardag. En we hebben er ook superleuke reacties op gehad van anderen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, Snelle levering met tussendoor keurig een update van de status van de bestelling.
Pluspunten
Leuk idee, leuk idee!
Pluspunten
Goede, vriendelijke en snelle communicatie.
Pluspunten
origineel en onderscheidend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Origineel, persoonlijk
VerbeterpuntenOnline voorbeeld laten zien van de kaart die je laat maken
Pluspunten
snel en erg creatief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijke artikelen, snelle aanpassingen, mooie prijs/kwaliteit, ga zo door dames! Maar ook ' andere' artikelen zijn geen probleem!
VerbeterpuntenMisschien is het voor klanten niet altijd duidelijk hoe persoonlijk je de artikelen kunt maken, zonder meerprijs. Eenvoudige artikel bv aanvullingen met Geboorteposter, geboorte muur of raamsticker, geboortebordjes (Samenwerken met Jippiejippie), geboortestoeltje of kistje (schijnt ook erg hip te zijn)
Pluspunten
Er wordt heel goed met je mee gedacht. Je hoeft maar een aantal punten te geven en er verschijnt iets heel gaafs.
Pluspunten
De dames van Leuk Idee hebben mij ontzettend geholpen in een hele moeilijke tijd. Ze dachten met me mee en de wensen die ik had konden ze goed verwerken in de kaart. Ze kwamen ook met eigen ideeën aan wat ik erg gewaardeerd heb. Van iedereen hoor ik wat een bijzonder kaartje het is geworden. Heel eigen en heel speciaal.
Pluspunten
Echt snel, goed producten, perfect kwaliteit van producten.
Hans Andreussingel 15
2652 GA Berkel en rodenrijs
Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.