makkelijk te bestellen en snelle levering

Bestellingen via de webshop zijn makkelijk en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en er wordt snel geleverd.

ziet er prima uit

Levering op tijd en vlgs degene voor wie het bestemd was heerlijke wafels

Gaufres extra, frais de port exorbitants

Délicieuses gaufres, envoi rapide. Les gaufres sont arrivées en bon état . Nous sommes très contents de pouvoir nous fournir en stroopwafels depuis la France . Seul point noir , les frais de port sont exorbitants, pratiquement aussi chers que les gaufres elles -même , cela sera peut-être dissuasif pour une prochaine commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Most awesome cookie

I just had my first one on my recent United Airlines trip, actually had 3. They are amazing and had to have some. Kudos to your company

Makkelijk bestellen, Representatief.

Makkelijk bestellen, snelle levering. Klanten in binnen- en buitenland vinden ze lekker. Representatief.

Ordering to a DHL service point was a problem

As I don't know Dutch, I've used the English web site of Daelmans. Before payment, I wanted to select DHL service point for delivery instead of my home. But this option wasn't available at web site. I have asked about it to customer service but their reply wasn't relevant to my question. I have by chance found that DHL service point could be selected only at Dutch web site.

Ook de extra verrassing bij de levering was erg leuk!

Uitstekende service en kwaliteitsproduct

1e leverantie was helaas niet met correct geplakte labels voorzien. Daardoor zeer slordig aangezicht en niet voor uitdeling vatbaar. Met 1 telefoontje werd direct nieuwe zending aangeboden die keurig was verpakt en de stroopwafels zelf zijn heerlijk

gewoon weg fantastisch!! De service is even goed als de smaak van uw stroopwafels!!

Ik zou het heel erg vinden als de webshop gaat verdwijnen. Ik heb U, de webshop, net pas ontdekt. En voor mij is het heel praktisch om de bestelling bij U Hunebedstraat op te halen. Heb ik ze fabriek-af vers! Heerlijk!!

the taste is awesome and fresh.

the taste is awesome and fresh.

Quick delivery after booking made

Will tomorrow pick up the order and I m sure it will meet my expectation

Mooie verpakking, prima service

Zie boven

Vlotte levering, leuk product.

De per stuk verpakte mini stroopwafels zijn heel leuk om uit te delen. Mijn bestelling werd snel geleverd.

duidelijke website, snelle levering

De website is duidelijk, makkelijk te vinden wat ik zoek. De levering is snel en de verpakking dik in orde!

Yummy!

I had these in the UK while I was there. My Husband is Dutch. He told me to look at Wal-Mart in Bastrop, Texas. They have Dutch Foods and Stroopwafels is one of them. Was so happy to see that the Wal mart that I go to has them. Now 2 boxes come home every time I shop for the week. I'm sharing these with my friends and also the website. Thank you for sharing this with Wal mart. Debbie Hakkesteeg

Goeie service

Toen bleek dat er per ongeluk maar drie ipv vier dozen geleverd waren, hebben ze toen ik erover belde, meteen de vierde opgestuurd. Snelle en vriendelijke service!

Goed product, maar voor het ophalen ter plaatse mag het wel wat duidelijker zijnn

Producten worden volgens personeel veelal nooit opgehaald bij de fabriek. Dat blijkt ook wel. Want behalve het adres , is er ook nog een magazijn waar de producten opgehaald dienen te worden. Bij de receptie van de fabriek wordt er niet gereageerd omdat de intercom alleen maar geruis produceerde maar geen verbinding gaf. Na vele malen werd ik ontvangen en doorverwezen naar het magazijn, zelfs dat werd nog onduidelijk aangegeven.

Lekker en snel

Duidelijke site, goede koeken, snelle levering

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, kwalitatief zeer goede producten

Snel en netjes afgeleverd door DHL

In de doos zat een bedankbriefje en 2 extra stroopwafels om te proberen. Leuk gebaar.

Superlekker!

De stroopwafels smaken heerlijk en zijn erg vers. Ook erg leuk dat er een paar miniwafels bij zaten om uit te proberen!

Prima Service

Liep allemaal op rolletjes. Heel tevreden met bestel/bezorgproces

Bestelling binnen conform info

Op vrijdagmiddag een bestelling gedaan en die werd conform de informatie op de website op dinsdag geleverd. Wil je de bestelling sneller in huis, dan is het raadzaam op eerder te bestellen.

Fantastic - as always!

Great service. Thanks.

Snelle levering, fijne communicatie. Zeer tevreden. Aanbevolen!

Hunebedstraat 1

5342 LK Oss

31 (0) 412 671217

Over Daelmans Stroopwafels

Bij Daelmans zijn we ontzettend gek van Stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de allerlekkerste Daelmans Stroopwafels. Twee knapperige wafeltjes gevuld met een heerlijke karamel stroopvulling, gemaakt met de beste ingrediënten. Al sinds 1904 onderhouden we deze traditie van toegewijd vakmanschap en zetten we ons hier iedere dag weer vol voor in. Want alleen op die manier kunnen we de No. 1 stroopwafel zijn.