Pluspunten

Geweldige service en heel tof dat er drie jassen opgestuurd werden waarvan een betaald, zodat de juiste maat en kleur in een verzending kon worden afgehandeld! Dank voor het vertrouwen

Pluspunten

Goede samenwerking en adequate afhandeling wijziging bestelling

Pluspunten

- snelle levering - duidelijke foto's

Pluspunten

snelle levering (1 dag!!), leuke items

Pluspunten

Duidelijk, attent, verzorgd en snel.

Pluspunten

Vlotte bediening, snelle levering

Pluspunten

Correcte service en zeer snelle levering

Pluspunten

Door toedoen vd onophoudelijke regen en ihkv RockWerchter '16 had ik met hoogdringendheid leuke regenlaarzen nodig. Iets over 16.30u besteld en de volgende dag reeds in België geleverd,netjes verpakt! Super,ik was er helemaal klaar voor en heb met mijn Aigle bootz de modderpoel op de weide overleefd ;))

geen

Pluspunten

Snelle persoonlijke service. Heb twee weken geleden nog een hele mooie regenponcho besteld. Vorige week regende het pijpestelen en ik bleef lekker droog. Sterker nog, ik werd spontaan aangesproken door wildvreemde mensen op straat, bushalte, treinperrons en zelfs bij de kassa van AH. Tuuuurlijk heb ik reclame gemaakt voor jullie ! Ik moet nog steeds regenlaarzen bestellen bij jullie en dus ja, hoop ik heel graag zelfs op die 50 € waardebon. Thank you. :-D

Pluspunten

Goede duidelijke webshop, zeer veel keus.

Geen, is prima.

Pluspunten

Top snel in huis en past perfect!!!

Pluspunten

Goede producten, snelle levering

Pluspunten

Goede helpdesk

Er bleek verschil te zijn tussen voorraadsysteem en datgene dat op internet aangeboden werd. Direkt rechtgetrokken.

Pluspunten

FashionBootz heeft een enorme collectie regenlaarzen voor een fatsoenlijke prijs! De collectie regenlaarzen is erg gevarieerd, in alle soorten en maten, en in alle prijsklasses. Ik denk dat er geen enkele andere aanbieder in Nederland is met zo'n compleet aanbod regenlaarzen. De toevoeging van o.a. regenkleding aan het assortiment is zeker een verrijking!

Graag het aanbod aan regenlaarzen verder uitbreiden met de bovencategorie laarzen van hoge kwaliteit (en hogere prijs), zoals Hunter, Aigle en Le Chameau.

Pluspunten

Zeer vriendelijke service. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik erop gewezen dat dezelfde jas met een andere binnenkant in de aanbieding was! Het teveel betaalde bedrag is netjes teruggestort.

Pluspunten

Aparte laarsjes en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie ( per email ) met aanvullende vraag/informatie over het bestelde product. De volgende dag werden de bestelde producten al bezorgd.

Ipv contact via de mail, zou het aan te bevelen telefonisch contact op te nemen met de klant met aanvullende vraag/informatie. "bellen is sneller" en gezien niet iedereen elk uur zijn email bekijkt.

Pluspunten

Mooie verpakking

Redelijk moeilijk te vinden op internet. Tip: meer reclame maken

Pluspunten

correcte levering en er is nagekomen wat beloofd.

Zou het niet weten. Alleen maar positief!

Pluspunten

Snelle levering voor Pinkpop via brievenbus met track en trace (werkt heerlijk anti-stress :-), prachtige poncho!

De poncho is in het echt mooier dan op de foto

Pluspunten

Bestelling wordt snel bezorgd. Prima verlopen

Tot nu toe kan ik daar niet over oordelen

Pluspunten

Goede kwalitatieve producten; goede communicatie en vlotte verzending.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering

Seinelaan 13

5627WB Eindhoven