Pluspunten
Website makkelijk in gebruik, makkelijk af te rekenen en correcte levering.
VerbeterpuntenIndien mogelijk erbij schrijven of de maten groot of klein uitvallen
Pluspunten
Snele levering
VerbeterpuntenGuede kwaliteit
Pluspunten
Prachtige jas besteld voor op vakantie, dank voor het cadeautje! Snel en op tijd geleverd via postnl.
VerbeterpuntenSplitsing in verschillende soorten jassen misschien idee?
Hallo Sonja, Dank voor de feedback en natuurlijk voor je mooie beoordeling. Fijn dat de aankoop snel geleverd is. Je kunt in ieder geval 100% waterproof op vakantie nu :-). Wie weet tot een volgende keer bij FashionBootZ.nl Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle en goede levering
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Heel goede service! Denkt mee met mogelijkheden bij twijfel aankoop keuzen.
Hallo Marian, Dank voor je mooie woorden, we lezen je beoordeling met een glimlach op ons gezicht. Nog een fijne dag en we zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ook leuke artikelen voor mannen
Goedemiddag, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent over onze collectie. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle service... duidelijkheid via de mail over levering.
Pluspunten
Snelle lecering, duidelijke website. Bestelling netjes verpakt
Hoi Wieteke, Dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Wie weet tot ziens bij FashionBootZ.nl Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Cheaper than other shop
VerbeterpuntenWebsite is not easy p
Hello Punika, Thank you for your feedback. The website is not in English indeed, so perhaps more difficult compared to dutch customers. We are working on it. Have fun with the Julia Lundsten's! Kind regards, Carlijn
Hallo, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
snelle levering en de bestelling was wat ik er van verwacht had, dus helemaal toppie , bedankt voor de goede service ! Groetjes Jany Schutter-Putters
Hallo Jany, Dank voor je mooie woorden, we lezen je beoordeling met een glimlach op ons gezicht. Nog een fijne dag en we zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Leuke artikelen. Snelle levering. Geen te hoge verzendkosten.
Hallo, Dank voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer en dan gaan we voor een 10 uiteraard :-). Groetjes, Carlijn
Pluspunten
vandaag besteld en morgen in huis!
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle service, netjes te woord gestaan met klantenservice.
VerbeterpuntenGeen
Hallo Tamara, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is en je tevreden bent met onze klantenservice. Een fijne dag nog en graag tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Leuke en vele keuzes
VerbeterpuntenNvt
Hallo Evy, Dank voor je top beoordeling! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle sevice, op 1 dag aan huis geleverd ( België)
Hallo Christa, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer op FashionBootZ.nl. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
De aankoop en levering verliep prima en snel
VerbeterpuntenIk ben niet helemaal tevreden over mijn aankoop. Trenchcoat happy rainy days Ik kwam er pas na een.paar dagen.achter dat jas aan de achterkant trekt. Te kleine voering.. is heel gedoe om daar iets aan te doen
Hallo Hettie, Dank voor je beoordeling en feedback. Wat vervelend dat de Happy Rainy Days jas niet helemaal goed zit. Indien de jas niet buiten gedragen is mag deze uiterlijk altijd binnen 30 dagen terug. Mocht je deze al wel gedragen hebben dan kun je wellicht de voering bij een kledingmaker aan laten passen. Wij willen uit service gerichtheid eventueel bijdragen hieraan. Neem anders even contact op via [email protected] om te kijken hoe we kunnen zorgen dat je 100% tevreden bent met de aankoop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle service. Komt afspraken na. Zeer vriendelijk. Zeer behulpzaam. Kortom een echte aanrader.
VerbeterpuntenZou niets kunnen verzinnen.
Goedeavond Marcel, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent en bedankt voor je uitgebreide feedback. Afspraak is afspraak bij ons :-). Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Echt een cadeautje kwam er binnen met een roze verpakking en tijdschrift, super!
Goedeavond, Dank voor je mooie woorden, we lezen je beoordeling met een glimlach op ons gezicht. Underpromise, Overdeliver -> geslaagd bij deze :-) We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
heel erg vlotte service snelle levering
Verbeterpuntenschoenen niet in een doos, bij kwetsbare producten misschien niet altijd ideaal, maar in dit geval, alles prima verlopen.
Hoi Hilde, Dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. De laarzen leveren wij inderdaad in een hippe verzendzak. Gelukkig zijn rubber laarzen staat vast en pakken we ze stevig in samen met extra bescherming. Wie weet tot ziens bij FashionBootZ.nl Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Mooie foto,s snelle levering,
VerbeterpuntenGeen
Hallo Jeanne, Dank voor de feedback en natuurlijk voor je mooie beoordeling. Fijn dat de aankoop snel geleverd is. Wie weet tot een volgende keer bij FashionBootZ.nl Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Heel duidelijke omschrijving van het product en de functie van dat product,heel correct, leuke site
VerbeterpuntenMeer producten op de site, en en magazine op too date kreeg blad van januari dit jaar, en bestelde product in april beetje jammer.
Hallo Mariette, Super om te horen dat je onze productomschrijvingen en de website waardeert, dank daarvoor. Het klopt inderdaad dat we niet altijd tijdschriften van de actuele maand erbij kunnen weggeven. Dit omdat we ze bestelling per 1000-den. Er zit namelijk een minimale afname op. In het laagseizoen kan het daardoor komen dat ze iets ouder zijn, maar hopelijk niet minder leuk! Een fijne dag nog en graag tot een volgende keer bij FashionBootZ.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
FashionBootz heeft een enorm snelle levering. Het pakketje is netjes binnen gekomen. Daarnaast is de omschrijven van de laarsjes die ik heb besteld correct weergegeven.
Goedemiddag Juliette, Dank voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer en dan gaan we voor een 10 uiteraard :-). Groetjes, Carlijn
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de bestelling en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
goede, goedkope en snelle afhandeling
Hallo Gerrit, Wat een leuke feedback en natuurlijk bedankt voor je mooie beoordeling. Wie weet tot een volgende keer bij FashionBootZ.nl Groetjes, Carlijn