Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mooie warme laarzen netjes op tijd geleverd nog (voor de sneeuw ) en makkelijk via de site de maat bepaald met goede uitleg Ga zeker nog een keer een bestelling plaatsen
Loraine
Huizen
Snel besteld en snel binnen gekregen
Mina
Utrecht
Ik vind het al heel leuk ,dat er een site is voor deze laarzen. Ik wist niet dat het bestond. Ik was meteen verkocht . Dus echt erg leuk en goed Groetjes Chrysthal.
Chrysthal
tilburg
Gevonden via Google. Fijne laarzen. Aangezien het druk was bij de post een net berichtje ontvangen dat de levering iets vertraging had.
Anke
Muntendam
Superservice, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en denken fijn mee. En de bestelde producten waren ook helemaal goed.
Angelique
Waalre
Tevreden over de service en het leuke assortiment.
Dees
Bergen op Zoom
Goede en snelle service! Er was een probleem met een retour (kwijt geraakt door dhl), niemands schuld maar toch netjes afgehandeld door Fashionbootz, echt top!
Mariël
Oss
Het product wat ik kocht was sowieso al geweldig op zich, wie krijgt er nou als kraamcadeau een paar laarsjes van de Brandweer als je vader er werkt. je maakt gewoon de blitz !! Betsellen ging makkelijk en de volgende dag had ik de laarsjes keurig verpakt in huis. Het volgende kind dat geboren wordt binnen ons korps krijgt zeker weer een paar van deze gave laarsjes :-)
Hanneke
Voorburg
Mijn bestelling werd snel verwerkt en verzonden, de laarzen zijn enig! De prijs-kwaliteit verhouding is ook heel aangenaam.
Anna
Delft
Snelle levering!
Anouk
Dordrecht
Naast het geleverde en de service was ook het telefonisch contact over eea buitengewoon vriendelijk.
Rens
Schijndel
Moeilijk te beoordelen na 1 keer, maar ok, hopelijk voor herhaling vatbaar in de toekomst
Els
Voorschoten
Super snelle en nette levering.
Samantha
Delft
Pantoffels van Manfield besteld. Snelle levering, zeer tevreden!
25 January 2021
Els
Leerdam
op tijd geleverd en zijn precies zoals verwacht. Zijn ok heel leuk om op festivals te dragen (zodra dat weer mag).
25 January 2021
Estee
Hasselt
Leuke laarzen voor onze kleindochter, mooie prijs, snel geleverd.
Willem
Westervoort
Duidelijke site, snelle levering en super blij met me nieuwe schoenen!
Armanda
Wierden
Mijn man wilde regenlaarzen maar was echt onmogelijk qua maat. Het was geen probleem om ze steeds om te ruilen.
Claudia
Hempens
Bestelling enkele dagen voor kerst gedaan, ondanks drukte binnen 2 dagen binnen. Info op site helder om juiste keuze te maken.
20 January 2021
Jiske
Waddinxveen
Had bestelen voor mijn petekinderen was op tijd ik nooit zoo gelukkig gezien met bootjes
20 January 2021
Monica
Torenblokstraat 20 bus 3 Wilrijk 2610
Snel in huis Goed verpakt Kwaliteit is ook goed van de produkten
19 January 2021
Sanne Van rijn
RIJSWIJK ZH
Ik heb verschillende keren besteld. Pakjes werden altijd keurig op tijd bezorgd!
16 January 2021
Lianne
Stadskanaal
Mooie cowboylaarzen die super zitten.
16 January 2021
MYPUP
Amsterdam
Duidelijke website met veel info over pasvorm. Zeer mooie laarzen en snel bezorgd ondanks corona
15 January 2021
Martine