Pluspunten
Ik ben fantastisch geholpen toen ik een happy rainy jas bestelde. Niets dan lof.
VerbeterpuntenWat mijn ervaring betreft geen.
Hallo Mirjam, Dank voor je mooie beoordeling. Een 10, daar gaan we voor! Veel plezier met de aankoop, de jas staat vast en zeker prachtig. Wie weet tot ziens in onze webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zeer vriendelijke en snelle service / levering.
Hallo Liesbeth, Graag gedaan, jij bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Goedemiddag Erika, Dank voor je positieve beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGeen
Hallo Naomi, Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is en ons assortiment naar wens is, altijd een uitdaging namelijk. We zien je graag nog eens terug! Een fijne dag nog. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goede service en snel geleverd! Prima kwaliteit en prijs.
Hallo Angela, Dank voor je beoordeling! Veel plezier met de BootZ en wie weet tot ziens in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
snelle levering en gratis verzending
Hallo Yvonne, Wat een mooie feedback, dank daarvoor! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Carlijn
VerbeterpuntenGeen
Hallo Simone, Dank voor je mooie cijfer, erg attent! Super om te horen dat je tevreden bent en dat het pakketje snel geleverd is. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering in vrolijke verpakking. Keurig verzorgd met een kaartje erbij. Helemaal goed.
Hallo Maartje, Dank voor je mooie cijfer. Daar gaan we voor! Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en geen probleem als je product wil retourneren. Ook bij retourzenden een snelle afhandeling ( bedrag terug op rekening ). Goed gevoel erbij !
Hallo Sandy, Wat een super beoordeling! We hopen je weer eens terug te zien en wensen je alvast een fijn weekend toe. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
De verkeerde jas werd geleverd, maar de snelheid en efficiëntie waarmee dit euvel verholpen werd, verdient toch wel een dikke, vette pluim! De dag erna lag de nieuwe en juiste jas er al. Dikke merci vanuit Antwerpen!!! ...en ik heb ineens ook geleerd hoe eenvoudig je iets kan terugsturen ; )
Hallo Isabelle, Wow, toch een mooie beoordeling ondanks een foutje aan onze zijde, fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. We kijken nu even extra goed voor we een jas de deur uit doen, winter parka, winter coat en winterjas met dezelfde naam en ook nog eens met een andere kleur voering ;-). Heel veel plezier met de regenjas en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Verbeterpunten0
Hallo Dyonne, Dank voor je mooie beoordeling. Een 10, daar gaan we voor! Veel plezier met de aankoop, het staat vast en zeker prachtig. Wie weet tot ziens in onze webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Overzichtelijk
VerbeterpuntenPrima op deze manier
Hallo Petra, Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Goed om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt. We zien je graag nog eens terug! Een fijn weekend alvast! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Leuke schoenen en er stond aangegeven hoe de schoenen vielen, wat fijn is
Hallo Esther, Dank voor je positieve beoordeling en uitgebreide feedback. Goed om te lezen en we proberen altijd juist maatadvies erbij te vermelden zodat we ruilingen voorkomen. We hopen je graag nog eens terug te zien. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Zeer snel mijn prachtige autohandschoenen binnen, dank voor de leuke goodie die erbij zat.
Verbeterpuntennvt
Hallo Carly, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de prachtige HappyRainyDays regenjas en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Bestelling snel en goed behandeld en verstuurd
Hallo Ineke, Dank voor je mooie cijfer een 9 :-). Veel plezier met de aankoop en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop, met uiteraard dezelfde service! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site. Ook een leuke attentie (bijv. tijdschrift) bij een bestelling!
VerbeterpuntenAls je iets terug wilt sturen kost het best veel geld, waardoor ik minder makkelijk iets bestel. misschien is daar een oplossing voor?
Hallo Berthilde, Dank voor je feedback en beoordeling. We proberen altijd een leuke attentie toe te voegen, bij deze gelukt dus ;-). Wat betreft de retourkosten; wij rekenen geen verzendkosten zoals de meeste bedrijven doen. Omdat wij een erg laag retour percentage hebben maken we meer mensen blij met een gratis verzending dan een gratis retour. Wel geven we de mogelijkheid om een retour te sturen via Kiala, dit kost EUR3,95. Ruilingen zijn wel altijd kosteloos. We nemen je feedback mee voor de toekomst en wie weet tot een volgende keer. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
snel geholpen!en snel thuis!
Goedemiddag, Dank voor je positieve beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering!
Hallo Evert, Dank voor je beoordeling en fijn dat je de laarzen snel in huis had. Dat is ook wel fijn met dit vieze weer. Wie weet tot een volgende keer, dan gaan we voor een 10 :-). Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en mooie boots gekocht.
Hallo Ben, Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is en dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Een fijne dag nog. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Goed bedrijf! Hele snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen.
VerbeterpuntenGeen
Hallo Marjan, Dank, een 9, een mooi cijfer! Veel plezier met de BootZ en wie weet tot ziens in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en prettige klantenservice bij het ruilen.
Hallo Patricia, Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Goed om te horen dat je pakketje ruilen soepel verliep en je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Carlijn
Hallo Muriel, Dank voor je mooie beoordeling. Een 10, daar gaan we voor! Veel plezier met de aankoop, ze staan vast en zeker prachtig. Wie weet tot ziens in onze webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Hallo Elsemieke, Dank voor je mooie cijfer. Daar gaan we voor! Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
FashionBootZ stond me telefonisch te woord en gaf duidelijkheid over de beschikbaarheid van de verschillende modellen laarzen. Daardoor kon ik weloverwogen een keuze maken en de bestelling plaatsen waardoor ik deze binnen 24 uur (een dag later) ontving. Ik sprak een uiterst vriendelijke medewerker die met me mee dacht om de juiste keuze te maken.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de beschikbaarheid van modellen beter zichtbaar is. Het was niet erg om te bellen want ik ben zeer goed geholpen daardoor maar het is vast mogelijk om meer informatie op de website te verschaffen over de beschikbaarheid en levering van producten.
Hallo Jac, Dank voor je mooie beoordeling en je feedback. Voor dit model staat 1-5 werkdagen levertijd omdat het in het hoogseizoen erg snel gaat en we niet dagelijks de voorraad aangevuld krijgen. Maar fijn dat we jouw maat nog op voorraad hadden. Ik ga eens in overleg met de webbouwer of het per maat aangegeven kan worden, goed idee! Wie weet tot ziens en hopelijk heb je een fijn festival gehad. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Zeer correct en klantvriendelijk. Uitstekende nakoming van afspraken. Bezorgmoment exact op het aangegeven tijdstip.
VerbeterpuntenIk zou niets kunnen bedenken
Hallo Ben, Dank voor je mooie woorden, erg attent! Super om te horen dat je tevreden bent en dat het pakketje snel geleverd is. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Grtjs, Carlijn