Pluspunten
Mooie aparte collectie Duidelijke site Goede service
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Hallo Monique, Dank voor je top beoordeling en veel plezier met de mooie regenjas. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Het bestelde product werd snel afgehandeld en had ik de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenDe kleur van de laarzen was niet goed op de foto van de website te zien.
Hallo Lotte, Dank voor je review en feedback. We gaan de foto nakijken met de originele kleur en deze desnoods opnieuw maken. Dank voor de tip! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Supersnel geleverd, met een extra verrassing. Top!
VerbeterpuntenGratis retourneren (al is de tip voor goedkoop retourneren met Kiala á € 3,95 ook al een pluspunt).
Goedeavond, Dank voor je feedback en beoordeling. Leuk dat je onze verrassing als mooi extraatje ziet! Nog even een kleine toelichting op je puntje van retouren. Wij rekenen geen verzendkosten zoals de meeste bedrijven doen tussen de € 3,95 en € 5,95. FashionBootZ levert alle producten gratis zonder minimale orderwaarde. Omdat wij een erg laag retour percentage hebben maken we meer mensen blij met een gratis verzending dan een gratis retour. Wel geven we de mogelijkheid om een retour te sturen via Kiala inderdaad. Klanten die geen retour hebben, hebben dan een voordeel tov de klanten die dit wel hebben. We nemen je feedback mee voor de toekomst en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Persoonlijk klantencontact. Zeer snelle levering. Geweldige kwaliteit lange happyrain regenjas. Superblij mee. Van harte aanbevolen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Hallo Era, Wat een super beoordeling! Jij ook bedankt voor je leuke en attente berichtjes. Fijn dat de jas als gegoten zit en direct in gebruik is genomen, het is ook geen lekker weer deze week. Wie weet tot een volgende keer! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goed verpakt en een snelle levering.
Hallo Crystal, Wow een 10, daar worden we blij van! Under promise, Over deliver zeggen ze altijd. Toch is dat altijd een uitdaging. Bij deze gelukt! Veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Ik had een verkeerde maat. Omdat ik de bestelling snel nodig had stuurde ze deze al vooruit voor ik de andere laarzen had geretourneerd. Erg flexibel!
Hallo Debby, Graag gedaan, kan gebeuren. Gelukkig konden we ze nog omruilen voor het festival! Tevens dank voor je mooie beoordeling! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Aanbod is zeer groot,goede omschrijving van de produkten
Hallo Geert, Dank voor je TOP beoordeling en goed om te horen dat ons aanbod groot is. We streven er nog steeds naar om de grootste webshop te blijven in regenlaarzen ;-). Veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
I ordered some very cute rain boots for a festival, they looked just like the photo, fitted me well lengthwise, and as i have narrow feet there is room to put in an insole or wear thick socks. I was happy with both the ordering process and delivery time.
Hello Viliah, Thank you for your positive feedback! I hope you had a great day at the festival. Hope to see you again. Kind regards, Carlijn
Pluspunten
mooie duidelijke website met veel leuke laarzen!
Verbeterpunten-
Hallo Ilma, Wat leuk om te horen dat onze website duidelijk was, we hebben deze namelijk net vernieuwd, dus het is altijd even afwachten natuurlijk. Tevens dank voor je mooie cijfer! Wie weet tot ziens in onze webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, leuke benadering. Je voelt je gewaardeerd als klant
Hallo Marieke, Dank voor je beoordeling, daar doen we het voor! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webwinkel. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
GOEDE KWALITEIT EN SNELE LEVERING
Hallo Monique, Dank je voor je TOP beoordeling, ze staan je vast prachtig! Een fijne dag toegewenst en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Verbeterpuntenjammer dat de laarzen made in china zijn voor die prijs.
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling en feedback. In Europa worden geen natuurrubberen laarzen geproduceerd, alleen PVC of Acifort. Juist omdat ze daar in China echt in gespecialiseerd zijn. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder goed is. Natuurrubber wordt gemaakt van het sap van rubber bomen, die leven in een ander klimaat (warm en wat vochtiger). Europa is hiervoor niet geschikt. Hopelijk ben je zo een beetje gerustgesteld ;-). Fijne avond! Carlijn
Pluspunten
- Snel geleverd. - Duidelijke site. - Tijdschrift als extraatje. - Zo nodig een goede retour service. Het gene wat ik heb besteld, was van goede kwaliteit en bevalt prima!
VerbeterpuntenX
Hallo Mariska, Dank voor je uitgebreide feedback, ik weet zeker dat toekomstige klanten daar wat mee kunnen :-). We wensen je heel veel plezier met de bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Mooie collectie, snelle en goede service.
Verbeterpuntennvt
Hallo Marjolijn, Dank je voor je TOP beoordeling, ze staan je vast prachtig! Een fijne dag toegewenst en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Super snelle levering van een paar prachtige laarzen voor de stage van mijn dochter op de boerderij!
VerbeterpuntenIk kan geen minpunt bedenken!!
Hallo Janneke, Dank voor je top beoordeling en we doen ons best om alles vliegensvlug te leveren, gelukt dus :-). Wie weet tot ziens en wens je dochter succes met haar stage! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Erg snelle levering, goede informatie en leuke producten
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal om het product heen kan iets steviger zoals met bubbeltjesplastic post gaat namelijk niet altijd zachtjes met de pakketjes om en kunnen de schoenen van beschadigen
Hallo Denise, Dank voor je beoordeling en je feedback. Fijn om te horen dat je onze snelheid en collectie waardeert. We gebruiken in vaak verzendzakken inderdaad omdat klanten grote dozen vaak onhandig vinden. Maar we nemen je feedback mee voor de toekomst. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
- heel veel keuze - snelle pakketbezorging - hele goede pakkettracering
Verbeterpunten- geen!
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling. Een 10, daar gaan we voor! Veel plezier met de laarsjes. Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Leuke producten en snelle levering
Verbeterpunten-
Hallo Marloes, Fijn om te horen dat je onze collectie leuk vond! Dank je wel voor je beoordeling. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goedemiddag, Super om te horen dat je onze service waardeert! Dank je voor de mooie beoordeling. We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snel, vriendelijk, verrassing
Hallo Dionne, Wat leuk dat je onze FashionBootZ gift hebt gevonden! Veel plezier met de aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIk mis en factuur bij de levering.
Hallo Amy, Dank voor je review en feedback. De factuur wordt verstuurd per e-mail en zit inderdaad niet in de doos toegevoegd. Ze worden vaak als cadeau gegeven vandaar dat we deze liever per e-mail toesturen. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Veel keus
Hallo Lieke, Dank voor je TOP beoordeling! We kopen elke maand weer nieuwe collectie in te kopen waardoor we veel keus hebben. Veel plezier ermee en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Hallo Willy, Dank voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is. Veel plezier ermee en wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Super snelle levering, interesse, aandacht bij bestellingen, aandacht bij fouten, super assortiment
VerbeterpuntenIk kan helemaal niks bedenken ik ben zo enthousiast. Door jullie had ik al binnen 1 dag mijn te gekke laarsjes binnen voor paaspop
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling en je uitgebreide feedback. Ik weet zeker dat de laarsjes je geweldig stonden op Paaspop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle aflevering zonder verzendkosten!
Hallo Herman, Dank voor je positieve review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, Carlijn