Pluspunten
Alles werd netjes afgehandeld. Besteld en de volgende dag al netjes in huis, plus er zat een fashion magazine bij. Ik was helemaal tevreden! Ga zo door fashionbootz!
VerbeterpuntenGa zo door!
Goedeavond, Dank voor je mooie beoordeling en we proberen altijd een leuke verrassing toe te voegen. Ook leuk om te lezen dat je daarover schrijft ;-) Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering.
Goedemiddag, Dank voor je beoordeling en veel plezier met de aankoop! Groetjes, Carlijn
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling en een fijne dag toegewenst! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering leuke laarzen
VerbeterpuntenAntwoordnummer instellen. Mijn laarzen zaten niet lekker dus terug gestuurd. Jammer dat je dan verzendkosten moet betalen. Nu heb ik geen laarzen maar kost het me wel €6,95
Goedemiddag, Dank voor je feedback en beoordeling. Wij rekenen geen verzendkosten zoals de meeste bedrijven doen tussen de € 3,95 en € 5,95. FashionBootZ levert alle producten gratis, zelfs in België. Omdat wij een erg laag retour percentage hebben maken we meer mensen blij met een gratis verzending dan een gratis retour. Wel geven we de mogelijkheid om een retour te sturen via Kiala, dit kost ook € 3,95. Klanten die geen retour hebben, hebben dan een voordeel tov de klanten die dit wel hebben. We nemen je feedback mee voor de toekomst en wie weet tot een volgende keer. Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Heel veel leuke keuze en zeer snelle levering
Hallo Yolanda, Wat een fijne beoordeling, dank je wel daarvoor! Goed om te horen dat de laarzen je bevallen. Veel plezier ermee en we zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Hallo Nancy, Dank voor je beoordeling en een fijne dag toegewenst! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Pakket zag er netjes uit en artikel voldeed aan de omschrijving en foto op de website. de vermelding dat de laarzen een kwart maat met je gewone schoenmaat verschillen is nuttige informatie, nam de twijfel over welke maat te bestellen weg.
VerbeterpuntenIk heb laarzen besteld met een voering en binnenzolen om wat warmere regenlaarzen te hebben. De zolen in de laarzen zitten los waardoor ze tijdens het lopen naar achteren schuiven. Ik had verwacht dat deze binnenzolen vast zouden zitten. Wellicht erbij vermelden op de site?
Hallo Annemieke, Dank voor je beoordeling. De zooltjes zitten vaker los zodat je deze kunnen vervangen indien je speciale zooltjes hebt van een podo therapeut. Maar goeie tip, we zullen het erbij vermelden op de site. Ze zouden niet moeten kunnen schuiven. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Goede service en snel geleverd
Hoi Wilma, Dank voor je mooie beoordeling! We wensen je een fijne dag en zien je graag nog eens terug bij FashionBootZ.nl. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
VerbeterpuntenE-mail sturen wanneer de schoenen/laarzen geleverd gaan worden.
Hallo Susanne, Dank voor je beoordeling en feedback. We sturen standaard een track en trace mail uit. Naast een bevestigingsmail. Heb je deze misschien niet gehad door een verkeerd e-mailadres? In ieder geval lees ik dat ze snel zijn binnengekomen. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Hallo Marion, Dank voor je top beoordeling en natuurlijk doen we ons best om alles vliegensvlug te leveren, gelukt dus :-). Wie weet tot ziens! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd, dik tevreden!
Verbeterpunten- geen
Hallo Bas, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en alvast een fijn weekend gewenst. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, goede omschrijving, achteraf betalen, prima producten en gratis techwash. Bedankt!
VerbeterpuntenBij elke jas een foto van een model rechtop staand en graag lengte en maat van model laten weten, zo kunnen we makkelijker een maat kiezen.
Hallo Maria, Dank voor je mooie beoordeling! We bedanken onze klanten graag met een leuk cadeautje. Fijne dag toegewenst en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Mijn poncho besteld en de volgende dag al keurig op tijd bezorgt! Ik vind de poncho van rainy days echt ideaal hij ziet er leuk uit en houdt me mooi droog. Ik vind hem echt ideaal en het is absoluut goede kwaliteit!
Hallo Marloes, Dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons merk HappyRainyDays. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je graag nog eens terug in de webshop. Groetjes, Carlijn
Hallo, Dank voor je top beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t
Hallo Wim, Dank voor je beoordeling en aankoop op FashionBootZ. We hopen je nog eens terug te zien! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking en echt een kado! Ook fijne site met duidelijke voorwaarden.
Hallo Leontien, Wat een leuke attente review! Wij wensen je veel plezier met de aankoop en hopen je nog eens terug te zien. Fijne avond! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Heel leuke laarzen. De kwaliteit kan ik momenteel nog niet beoordelen (heb ze nog maar 1 x heel even gebruikt). De service is uitstekend. Mijn pakje arriveerde binnen de beloofde termijn.
Hallo Christel, Dank je voor je beoordeling, ze staan je vast prachtig! Een fijne dag toegewenst en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
VerbeterpuntenEen papier erbij met uitleg over de betaling achteraf.
Hallo Marisha, Dank voor je mooie beoordeling! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Vlotte levering en goed bereikbaar per telefoon.
VerbeterpuntenEventuele retourzendingskosten zou ik in de prijs verwerken. Is voor een particulier een heel gedoe om het met Kiala te versturen.
Hallo Jose, Dank voor je beoordeling en puntje van feedback. Je hebt gelijk dat dat makkelijker zou zijn alleen er is maar een klein percentage wat laarzen retour stuurt of ruilt en anders zou iedereen ervoor betalen. We bieden momenteel postNL en Kiala als retourmogelijkheid of gratis afgeven mag natuurlijk ook. We gaan proberen nog een makkelijkere manier te vinden. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Mooie laarzen gekocht voor me dochter snel en netjes verzonden
Hallo Chantal, Dank voor je mooie beoordeling! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Snelle reactie via email, snelle levering
Hallo Wendelien, Dank voor je top beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot ziens. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Overzichtelijke website, prima aanbod, snelle afhandeling van de order en snelle bezorging. Aanrader!
Hallo Barbara, Dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service waardeert. We wensen je veel plezier met de bestelling. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Nadat de bestelling niet kwam en ik daar niet echt blij door was heb ik geklaagd. Midden in de nacht zag Carlijn dit en is voor mij gaan uitzoeken waar het fout was gegaan. Uiteindelijk lag het aan de douane in de UK. Het pakje was op een gegeven moment nergens meer te vinden. Carlijn heeft opnieuw de bestelling geplaatst en toen ging het zoals beloofd: snelle en goede service. Dus ik ben weer helemaal blij. Ook dat er een mens , nl Carlijn, achter deze site blijkt te zitten en niet een anoniem iets. Carlijn trok het zich persoonlijk aan en dat doet de consument altijd goed:) Dus volgende keer weer!
Verbeterpuntendouane UK .
Hallo Nadine, Dank voor je feedback en gelukkig uiteindelijk toch een tevreden klant. Normaal gesproken wordt iets niet tegengehouden bij de douane maar ze doen weleens een extra controle met de feestdagen. Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier met je aankoop! Grtjs, Carlijn
Pluspunten
Hele snelle levering in leuke verpakking !
Hallo Kim, Daar doen we het voor happy customers :-). Wie weet tot ziens en veel plezier met de boots! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Een duidelijke web side, zowel product als prijzen En daarbij een snelle levering! Ik ben zeer tevreden.
Hallo Nanny, Dank voor je mooie beoordeling! Wie weet tot ziens en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Carlijn