Pluspunten

Duidelijke productomschrijving op de website, snelle (kosteloze) levering, goed contact voor aankoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

De schoenen afleveren in een schoenendoos in plaats van in een zak, zou een stuk meer professionaliteit uitstralen.

Pluspunten

delivery what I expect..fast service

Pluspunten

Groot assortiment. Betaalbaar! Snelle levering.

Pluspunten

Leuke en trendy regenlaarzen besteld en de volgende dag al ontvangen. Ik had een maatje te klein besteld, dus heb toen meteen een mailtje gestuurd. Er werd heel snel en adequaat gereageerd. De laarzen konden zelfs meteen de volgende dag op locatie worden geruild. Erg goede en fijne service! FashionBootz heeft ook een duidelijke website en ik kreeg naast de regenlaarzen ook een poncho meegestuurd!

nvt

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige levering.

Pluspunten

Grote collectie herenhandschoenen waar je uit kunt kiezen, goeie service en snel geleverd. De winter kan beginnen:)

Pluspunten

Nette en snelle levering.

Pluspunten

Levering.

Seinelaan 13

5627WB Eindhoven