Pluspunten
Een ruimer assortiment dan de meeste supermarkten, fijn dat het bezorgd wordt.
VerbeterpuntenDe prijs is hetzelfde als bijvoorbeeld bij AH, ik snap niet waarom het niet aanzienlijk goedkoper kan zijn in een webwinkel waar je ook gewoon verzendkosten moet betalen.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. De marge op onze producten is zeer klein. Albert Heijn kan wat makkelijker spelen met de prijzen, omdat zij dit kunnen compenseren met totaal andere en duurdere producten. Wij hebben regelmatig goede aanbiedingen, waardoor wij u onze producten voor een mooie prijs kunnen aanbieden. Houdt u hiervoor onze nieuwsbrief en site in de gaten. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
snelle levering duidelijke website
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Heldere informatie, vlotte levering.
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering.Alles breukvrij verpakt in stevige doos.
VerbeterpuntenSchär aktie was geweldig!!Twee maal per jaar zulke acties zijn voor coeliakie patienten een aardige verrassing
Pluspunten
Eerlijke prijzen. Snel verzonden. Goed ingepakt.
VerbeterpuntenTot hiertoe: geen
Pluspunten
snel in huis. een goede keus uit produkten
Pluspunten
doet wat het belooft!!!!!
Pluspunten
Alles is bijzonder snel geregeld.
VerbeterpuntenIk heb kennis gemaakt met het bedrijf op de beurs in Vianen. Omdat zij daar niet voldoende producten in voorraad hadden, heb ik een bestelling via de website geplaatst waardoor ik wel gebruik kon maken van de beurskorting, maar toch de verzendkosten moest betalen.
Beste Ans, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wij hanteren een gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 20 euro. Vanwege de kortingscode kwam u nu net onder de 20 euro uit, waardoor u helaas de verzendkosten a 3,95 euro moest betalen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Verbeterpuntenkorting op product werkte laatste bestelling niet
Pluspunten
Prima leverantienvt
Pluspunten
Heldere site, snelle levering.
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ