Laden reviews...
296 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de scherpe prijzen en snelle levering. Bestellingen komen vaak snel en netjes aan met duidelijke statusupdates per e-mail. De klantenservice wordt als betrouwbaar en vriendelijk genoemd. Over het geheel genomen waarderen klanten de prijs-kwaliteit en het gemak.
Spel kwam nog met pre-order bonus zelfs na de release. Snel geleverd, alles goed
27 July 2026
Zoetermeer
Prettig
Chris
Gouda
Heb al regelmatig bestellingen gemaakt en heb nooit problemen meegemaakt met de leveringen.
Jeroen
Dieren
Makkelijk vinden op website. Duidelijk en snel geleverd.
G
Egmond
Super snel geleverd in uitstekende conditie.... Hier ga ik zeker vaker bestellen.
Thomas
Purmerend
Pre-order was prima optijd verzonden en op release dag geleverd, alles goed verlopen.
Dave
Brunssum
Ik koop hier nu al best een tijdje en ik ben nog niet teleurgesteld. altijd een goeie service en altijd gesealed.
Gursat
Winschoten
Altijd de beste prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie! Voor mensen die nog van fysieke media houden :)
Jayson
Haarlem
Mijn pre-order was precies wat je van AllYourGames verwacht; makkelijk te bestellen, op tijd verzonden, en goed geleverd. De game kwam één dag na de releasedatum aan, maar hierover ontving ik netjes een bericht, en omdat dit samenviel met een drukke periode bij de bezorgingsbedrijven reken ik het de webshop niet aan. Super fijn dat er een goede webshop voor games is bijgekomen in Nederland. Er zijn vaak leuke aanbiedingen en mijn games komen altijd netjes aan, dus ik blijf hier terug komen!
Inge
Amersfoort
Eenvoudig bestellen en geleverd volgens afspraak.
Lisette
Geldrop
Scherp geprijsde games snel geleverd en goed geleverd
Nigel
Brunssum
Snel geleverd en op tijd, ook netjes verpakt. Heel blij mee :)
Kelly
Den Haag
De games zijn hier altijd hier geprijsd en de volgende dag in huis wanneer ze beschikbaar zijn, maar wanneer het een pre order betreft is die er netjes op release!
Ivo
Tilburg
Goede service en bezorging was op tijd ondanks dat het lang geleden besteld (pre order was)
Laurens
Leiden
Topervaring met AllYourGames! Mijn pre-order werd precies zoals beloofd op de releasedag bezorgd, waardoor ik direct kon spelen. Daarnaast kreeg ik een Track & Trace en handige verzendupdates via e-mail, waardoor ik precies wist waar mijn pakket was. Betrouwbare service, duidelijke communicatie en snelle levering. Zeker een aanrader!
Jeroen
Hilversum
Ik bestel al jaren bij AllYourGames. Goede prijzen, snelle levering. Helemaal top! groet, Jorrit
Jorrit
Amsterdam
Supersnel geleverd, altijd scherpe prijs & goeie service
Wietse
Zierikzee
Pre-ordered game was delivered on the official release date. Smooth service overall, competitive pricing.
Lina
Maarssen
De voorbije jaren plaats ik mijn pre-orders steeds hier, de beste prijs en betrouwbare en snelle levering bij release.
Dirk
Antwerpen
Allyourgames combineert de beste prijs met een snelle verzending. Hierdoor bespaar je niet alleen op de aankoop van een nieuwe game, je kan er ook snel mee aan de gang. Ik bestel hier al jaren en zal dat ook blijven doen!
Klaas Jan Boskma
Rinsumageest
Price was the best available. Shipping was done as promised and delivered next day.
Nicolas
Andijk
Meerdere brstellingen geplaatst en altijd optijd goed verpakt gekregen. Annulering wordt ook snel afgehandeld. Ruime assortiment aan keuzes en mooie prijs meldingen. Kortom, mijn vaste vertrouwde online shop voor pre-orders!
19 July 2026
Alex Van Ingen
RODERWOLDE
Levering was perfect en prijs was mooi!
17 July 2026
A