Laden reviews...
272 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de scherpe prijzen en snelle levering. Bestellingen komen vaak snel en netjes aan met duidelijke statusupdates per e-mail. De klantenservice wordt als betrouwbaar en vriendelijk genoemd. Over het geheel genomen waarderen klanten de prijs-kwaliteit en het gemak.
Levering was perfect en prijs was mooi!
A
Arnhem
Game in pre-order besteld. Keurig op tijd geleverd. Super fijn en in de brievenbus om s 'avonds lekker mee op de bank te zitten.
Laurens
Heerde
Ik bestel al enkele jaren bij AllYourGames en heb nog nooit klachten gehad. Altijd een vlotte service, deftige prijzen en alles op tijd geleverd.
Jean
Zwiundrecht
Groot aanbod, nette prijzen, eenvoudig bestellen en altijd als eerste binnen bij nieuwe releases. Retourneren is ook nooit een hassle.
Joram
Hilversum
Op de website een pre order geplaatst welke een dag voor release werd verzonden. Door de snelle verzending kon ik de game op de dag van release spelen. Erg tevreden over de service, zeker een aanrader!
Sam
Etten-Leur
Ik bestel mijn games al jaren bij allyourgamese en telkens is de prijs goed en de verzending snel.
Quinten
Groningen
Bestel al jaren bij Allyourgames. Ze hebben altijd goede prijzen, leveren op tijd en reageren snel op vragen.
k
M
Het product werd de volgende dag (op release) geleverd, was netjes verpakt en was erg aantrekkelijk geprijsd.
Brian
Nieuw-Vennep
De launch editie van Assassin’s Creed besteld in de week voor de release . Werd op donderdagavond voor de release al bezorgd. Was goed verpakt. Enige minpuntje is aan de kant van DHL, die al eerder die dag langs was geweest. Een optie om pakketjes te bundelen/opsparen zou handig zijn! Prijs was goedkoper dan de concurrentie.
Lillie
Zoetermeer
Altijd op tijd mn levering & zeer goed geprijsd
Naomi
Flevoland
Betaling was makkelijk en snel en wat ik besteld had op tijd verzonden naar mij.
Edwin Voolstra
Leeuwarden
Niks mis mee, altijd netjes leveren en als iets terug moet dan gaan ze niet janken en schreeuwen om je moeder.
Patrick
Eindhoven
Echt top. Prijzen altijd net onder de concurrent. Bestel al jaren en nooit vertraging of problemen mee gehad. Bestel ook nergens anders meer.
Andre
Verwey
Ik koop al mijn fysieke games bij allyourgames De prijs is altijd lager dan bij andere websites Altijd dezelfde dag verzonden en belangrijk: de verzending is gratis Alles bij elkaar: TOP
Jurgen Rijks
Silvolde
Enorm tevreden over de super scherpe prijzen en de kortingacties die regelmatig voorbij komen Ook altijd een snelle verzending .en bij preorders op de dag geleverd zoals beloofd . Zou iedereen aanraden om hier zijn games te kopen . Dikke 10
Marco
Delft
Netjes verpakt website duidelijk
Jeffrey
Oosterhout
Wanneer je iets z.s.m. wilt spelen en een ruime keus wilt hebben, dan zit je goed met AllYourGames. Ik zie zelden zulke lage prijzen en mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Erg tevreden mee. Ik heb hier besteld op aanraden van vrienden die ook allemaal alleen maar goede ervaringen hebben.
Minh
Den Haag
Snel besteld en ook snel geleverd. Bij pre-orders altijd netjes op de dag van uitkomen in de brievenbus.
Rik
Den Haag
Altijd geleverd op dag van release en meestal rond een 10tje goedkoper!
M
Kemp
Had een speel gereserveerd en weer op de dag van uitkomst bezorgd
Fred
Delft
Niets op aan te merken, gewoon een top site.
Rene
Vlaardingen
Ik had Assassin's Creed Black Flag Resynced gepreordered. De bestelling verliep heel soepel. Via email was ik goed geïnformeerd over de verwerking van de bestelling en de bezorging. Mijn pre-order kwam netjes op tijd aan en zat goed verpakt.
Matyas
Hardinxveld-Giessendam
Altijd de scherpste prijzen en goede service
J.J.
Haarlem
Tja wat kan ik zeggen? Ik heb een pre-order geplaatst (Black Flag voor de geïnteresseerden), had binnen no time de bevestiging en de game kwam binnen op dag van release. Keurig verpakt, niks aan de hand. Ik had nooit eerder bij ze besteld maar zou dat absoluut weer doen.
Anne
Wageningen
De game de volgende dag geleverd voor een mooie prijs waar grote ketens zich 5/10 euro meer voor vragen. Ik ga hier vaker bestellen.
Youp
Sittard