Keurig op tijd geleverd

Bij AllYourGames zijn vaak games te vinden die op andere sites niet (meer) beschikbaar zijn. Dit ook tegen een concurrerende prijs. De games zijn ten alle tijden nieuw en geseald, dus een uitstekende keuze om eens te gaan shoppen.

Goedkoop en snel!

Netjes op tijd geleverd, en scherpe prijzen.

Snel geleverd top!

Bestellen en volgende dag in huis. Prima service

Goed en betrouwbaar

No nonsense en goed. Degelijke en goede webshop met steevast de beste prijs. Daarbij ook nog goede betaalopties en snelle levering. Doet wat het zegt en doet dat keer op keer.

Perfect geregeld, én goedkoper!

Zoals de titel zegt. Snel bezorgd, prima begeleidende berichten, goedkoper dan concurrenten. Zeker een nieuwe favoriete site!

Goede service voor een fijne prijs

Als ik games koop, dan doe ik dat eigenlijk altijd bij allyourgames. De prijzen zijn daar onder gemiddeld en de service is gewoon goed. De producten worden snel verstuurd en komen dan ook snel aan. Games die gepreorderd zijn worden op de dag voor de release datum verstuurd zodat je ze op de release dag gelijk kan spelen!

Nintendo Switch OLED - de een handheld als nooit tevoren

Nadat de Switch OLED sinds kerst nergens meer op voorraad was, had AllYourGames hem weer als eerste. M'n 'pre-order' kwam eerder dan verwacht dus als levenslange Pokémon fan mocht ik de Sinnoh region gaan herbeleven. De console is snel, strak en heeft een prachtig groot scherm, mooier en groter dan de originele Switch. Voor het prijsverschil van de OLED tov het 2019 model is de OLED qua vooruitgang absoluut aan te raden.

Geweldige open world RPG met de moeilijkheid van Dark Souls

Elden Ring is geweldige open world RPG met de moeilijkheid van Dark Souls. De wereld is mooi en avontuurlijk opgebouwd. Minder donker qua sfeer dan Dark Souls, eerder fantasy-achtig, maar met de brute vijanden die je gewend bent van de Souls-serie. Je kunt het spel heerlijk verkennen en trainen voordat je de bosses probeert te verslaan. Leuk is dat er onderweg ook mini-bosses zijn die qua uitdaging wat makkelijker zijn dan de 'echte' bosses. Echt een aanrader als je fan bent van de Souls-serie, maar ook zeker als je houdt van de Final Fantasy serie en toe bent aan een uitdaging. Enige minpuntje is wellicht dat het zo groot is, dat je je wat kan verliezen in de main-quest, maar dat is een luxe probleem.

top!

Alles naar verwachting, optijd bezorgt. Ik bestel vaak games hier :)

Elden ring preorder op dag 1 gelijk kunnen spelen. Helemaal top

TOP SERVICE!

NIntendo switch oled besteld. Prijs: zoals het hoort. Niet zoals bol.com 200€ duurder. En kreeg de nintendo 10 dagen eerder. 1/3 ipv 11/3

Topbedrijf. Goedkoopste in de markt, supersnelle levering.

Naast wat ik heb genoemd in de titel, wordt je gedurende de bestel- en verzendperiode keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik bestel mijn games nergens anders meer.

Snel bericht dat het artikel verzonden

Snel verzonden. Was een pre-order. Helaas wel pas 2 dagen later geleverd maar dat ligt aan PostNL.

Zending was er snel en de day 1 editie, zelfs toen het geen Day1 meer was

Elden ring was er snel en de prijs lag een stuk lager dan andere aanbieders! Daarnaast kreeg ik de Day 1 editie toegestuurd, zelfs toen het geen Day 1 meer was!

Begin van de avond besteld en volgende dag lag mijn bestelling netjes verpakt op de deurmat super!!!

Snel besteld en nog sneller bezorgd

Op de valreep Horizon Forbidden besteld en de volgende ochtend in huis! Bedankt AllYourGames!

Beste prijzen

Goede service voor altijd de beste prijs!

Altijd snelle levering en lage prijs voor de meeste games.

Perfect conditions, delivery on the promised day, lovely!

ging gewoon goed

beste prijs -> game besteld -> game op tijd bezorgd -> verpakking puntgaaf; wat wil je nog meer

Een absolute aanrader

Goede pre-orders op tijd te plaatsen en goede berichtgeving omtrent de te ontvangen bestelling. Aanbod is groot en communicatie is uitstekend.

Goed, snel en scherp geprijsd.

Scherpe prijze en altijd snel en op tijd geleverd..

Had eerst zo mijn twijfels maar na een beetje onderzoek op internet bleek het een erg betrouwbare website te zijn !! Dus ik dying light 2 besteld en keurig binnen een dag binnen !! Geweldig ! Ga zo door !

Goedkoop en snel geleverd

Bijna altijd de goedkoopste.

Dag van release geleverd

Op de dag van levering geleverd; precies wat een gamer nodig heeft. Netjes ingepakt en gesealed. Altijd de goedkoopste prijs bij AllYourGames.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop