Gewoon ze doen wat ze zegge

Mijn game lag gewoon op de dag dat ze zeiden in de bus

Vlot met bestellen en met bezorgen

Al een paar keer spellen besteld ik ga via de budgetgaming kijken naar de prijs en heel vaak zijn jullie het goedkoopst en geen bezorgkosten en ze zijn er ook de volgende dag dus top.

Scherpe prijs en op tijd verzonden.

Betreffende pre-orders altijd een van de scherpste prijzen. Netjes geleverd in een beschermende bubbeltjes-envelop. Altijd op tijd verzonden, mocht dit niet kunnen dan wordt er op tijd gecommuniceerd met de kopers.

Vrijwel altijd de goedkoopste

En nog een dag eerder dan verwacht

Snel je pre-order in huis

Ik had de PS5 versie van Horizon Zero Dawn Forbidden West besteld en het spel werd mooi op tijd bezorgd, waardoor ik op de dag van release al in de ochtend kon spelen! Top levering en top spel!

Vlot geleverd, snel gereageerd op mijn vragen per mail.

Vlot geleverd, snel gereageerd op mijn vragen per mail.

Snel en gemakkelijk bestellen voor een goede prijs.

Zie titel

Mario kart hoesje gebroken maar snel hersteld

Ik heb een switch en 2 spellen erbij gekocht: Zelda en Mario kart. Het hoesje van Mario kart was gebroken op 2 plekken. Ik kreeg snel nieuwe hoesjes toegestuurd.

Netjes ontvangen

Netjes binnen een dag ontvangen goed bezig

Snel, zonder poespas en met scherpe prijs.

Fijn dat het zo snel leverbaar is, tegen een betere prijs dan alle dozenschuivers.

Snelle levering en gunstige prijzen

Op tijd geleverd, goede service en gunstige prijzen, zelfs voor de nieuwste games. Zeer goed

Goed geprijsd, Vlot besteld en geleverd, Snelle reactie van de klantenservice

Over het algemeen een hele goede bestel ervaring, scherp geprijsd, bestelproces was niet moeilijk, de producten waren snel geleverd, goed verpakt, goed op de hoogte gehouden over de status van mijn order. Maar toch voelde ik de noodzaak om contact op te nemen met de klantenservice over de verzendstatus van een pre-order, hier kwam snel een inhoudelijk antwoord op terug waardoor ik meteen geholpen was (In mijn geval kreeg ik geen verzendbevestiging van een pre-order omdat ik meerdere pre-orders in een bestelling had gedaan, bij de rest van de order ontving ik dat wel).

Super voedden snelle service

Heel tevreden Snelle levering

Goed geregeld

Goede prijs Snelle levering Als verwacht

Pre order

Mijn pre order werd op release dag bezorgd! Pre order maanden van te voren besteld, netjes een mail gekregen wanneer de pre order werd verzonden! All your games kenmerkt zich van goede service en vaak 1 van de laagste prijzen!

Altijd goed

Meerdere keren besteld, altijd scherp geprijsd en op tijd bezorgd. Horizon Forbidden West lag zelfs een dag eerder dan de originele release op de mat dus alleen maar lof.

super snel geleverd !! (en de goedkoopste)

goed verpakt en n dag voor de release in huis. gewoon super service!!!

Super goede en snelle service!

Spel kwam erg snel. Altijd een super service en vaak goedkoper dan bij andere winkels

Een aanrader!

Zijn vaak de goedkoopste. En pre-orders worden altijd op tijd geleverd. Soms zelfs een dagje eerder. Zeker een aanrader!

Fijne bestelling, jammer van alle beoordeling mailtjes na afloop

Fijne bestelling, jammer van alle beoordeling mailtjes na afloop

Op release thuis en een scherpe prijs

Ik had een spel besteld en het was zoals beloofd de volgende dag thuis bezorgd. Allyourgames had op dat moment ook de laagste prijs dus helemaal top!

Duidelijk en volgens afspraak met goede communicatie

zie titel :)

Altijd de laagste prijs en zo mogelijk al de dag voor de release datum geleverd!

Altijd de laagste prijs en zo mogelijk al voor de release datum geleverd, top service!

Uitstekende service

Ik ontving mijn preorder een dag voor de release nog. Echt super!

Op tijd geleverd

Helemaal niets te klagen, super service en geleverd op de release datum.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop