Een game gepre-ordered. Snel betaald, snel geleverd, geen problemen.

Ja alles was gewoon prima zoals je verwacht. Snelle levering na pre-order, geen vertraging, betalen ging gewoon prima. Ik zou niet weten waarom ik geen 10 sterren zou geven als ik er niks op aan te merken heb. Goed bedrijf.

Toppie

Altijd optijd bestelling binnen en lagere prijzen dan ergens anders online.

Snel verzonden en goede prijs kwaliteit

- snel Verzonden - goede prijs/kwaliteit - goede service

Altijd snelle levering, en dat voor een goede prijs

Leuk spel goeie service

Had Pokemon Legend of Arceus besteld en kreeg op de dag van de release me spel binnen. Ik vind dat de service erg goed is en de prijzen zijn ook lager dan andere winkels.

Perfect!

Het was snel geleverd en was niet duur! Echt geweldige shop;)

Topservice!

Snel, altijd goede afhandeling. Goede games voor een goede prijs! Aanradertje!

Goede prijs, aflevering op tijd, perfect

Ik heb Pokemon Legends Arceus besteld bij AllYourGames. Deze bestelling is heel goed verlopen, de aankoopprijs was de beste die er was op dat moment. Tevens is het spel op tijd binnengekomen waardoor ik het gelijk kon spelen. Omdat ik het spel graag wilde, had ik de klantenservice nog een bericht gestuurd ter verzekering van ontvangst op releasedatum. Het contact was zeer prettig en al met al ben ik zeer te spreken over mijn ervaring!

Perfect!

Ik koop vrijwel altijd mijn Switch games bij AllYourGames.nl! Sowieso zijn ze altijd al de goedkoopste, dat is de reden dat ik begonnen ben met bestellen bij deze winkel, maar ik ben daarna gebleven door de uitstekende service en snelle leveringen. Al mijn bestellingen kwamen op tijd en als dat niet zo was, werd dat van te voren gemeld. Ik heb deze winkel al aan al mijn vrienden aangeraden en ik zou het ook zeker aanraden aan de lezers hier!

zeer tevreden.

zeer tevreden hoe het is verlopen. game was optijd opgestuurd zodat ik het de meteen op de release dag kon spelen! deze site is zeker aan te raden. 1 opmerking: ik miste de duidelijkheid dat ik later nog een bevestiging zou krijgen dat mijn game vanwege preorder later zou worden verduurd. best logische maar had graag een duidelijke bevestiging gehad.

Altijd fantastische service

Altijd alles op de releasedag binnen, netjes verzonden en goede service! Bestel hier graag mijn spellen en altijd de laagste prijs en mooie aanbiedingen.

Altijd goed

Altijd tevreden geweest met mijn bestellingen bij AllYourGames

Makkelijk en snel geleverd.

Site is duidelijk en bestellen makkelijk. Ook bij pre-orders je bestelling op de dag van release binnen! Bestel mijn games nergens anders meer.

Leuk spel, goed geleverd

Geen problemen gehad en alles duidelijk aangegeven

Top service.

Meermaals besteld, altijd precies naar verwachting betreft levering en afhandeling.

Zoals altijd prima!

Snelle levering, goed contact

Alles naar verwachting

Fijne website, alles ging zoals het moest gaan

Goede services

Ik kreeg een preorder game optijd in het begin van de middag geleverd en werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Goede service

Goede Kwaliteit

Snelle levering via postNL Goed verpakt

Goede webshop

goede prijs en op tijd verzonden en ontvangen.

Goede prijzen, snelle levering.

Goede prijzen voor je games en goede snelle levering.

Geweldige service

Je kan de spellen goedkoper krijgen dan op andere sites, wordt de volgende dag bezorgd met het product in nieuwe conditie Kortom: ik raad AllYourGames zeker aan!!

Snelle levering en goede service

Goede service en snelle levering. Product was op dag van release geleverd wat erg fijn was.

Goedkope, goede, betrouwbare en snelle ervaring

Bij Allyourgames.nl weet ik dat ik een goede, betrouwbare en snelle service krijg. Daarnaast zijn de prijzen vaak iets lager dan bij de andere winkels, dus een win, win win!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop