Pre-order de dag van release binnen. Zeer goede service.

Ik heb een tijdje geleden Pokémon Legends archeus in de pre-order geplaatst. De dag van te voren een mail gekregen dat hij op de post was gedaan met 24u service. De dag erna kwam hij ook inderdaad binnen. Zeer blij mee. Goede snelle levering. En goede communicatie wanneer wat geleverd word.

Snel besteld, optijd bezorgd

Bestellen via de site: snel en efficiënt Updates: via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling (ontvangst order tot aan track & trace) Bezorging: was preorder, direct de dag dat game uitkwam ook geleverd.

Snel binnen

Prima, snel binnen. Goed verpakt.

Goede service.

Super goede service en hield mij op alleen op de hoogte.

Betaalbaar en goede levering

De spelletjes zijn goedkoper dan op andere websites, maar dat gaat niet ten kostte van de kwaliteit: snelle en nette levering. Game on!

Gepreorderd en op de dag zelf uitgeleverd. Top website.

Goed op tijd geleverd

Pre order op tijd binnen en in goede verpakking

Snel besteld snel geleverd.

Makkelijk snel besteld en snel geleverd voor een scherpe prijs.

Gewoon goed

Snel bezorgd en mooie prijs. Wat wil je nog meer?

Ik bestelde een game. Op de dag van release had ik hem in de brievenbus. Meer vraag ik niet.

Snelle levering, goed verpakt

In de avond besteld, volgende dag geleverd. Prima service zo.

Prima shop, snelle levering

Een game voor de Switch hier besteld, werd netjes de volgende dag bezorgd in de brievenbus zoals beloofd.

Foutloos

Ik zag een spel voor een goedkopere prijs dan op andere sites, de bezorging was snel en met het spel zelf heb ik veel lol.

Super!!!!

AllYourGames doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Supergave game

Snelle levering. Op dag van release. Nog een geweldige game ook.

Snelle levering en makkelijk te zoeken op de site

Snelle levering. Makkelijk te vinden wat je zoekt

Goedkoop en snel

Meeste games net een stuk goedkoper dan de concurrentie en ze komen nog snel aan ook. Niks op aan te merken, prima tent

Snel en correct

Ze zijn vaak de goedkoopste of één van de goedkoopste. Daarnaast verzenden ze preorders op tijd zodat deze de dag van release binnen zijn. Bestel regelmatig bij deze winkel.

super

als kado weggegeven aan onze kleinzoon, hij is er ontzettend blij. een mooie prijs en de bezorging was prima

Top verzorg !!!!!

Echt een aanrader !!!

Snelle bezorging

Bezorging was erg snel en de prijzen liggen lager dan bij andere shops

Simpel, snel, volgende dag in huis

Je klikt, je tikt, je wacht, je gamed. Wat wil je nog meer van een webshop? Geen after sales gehad (alles was goed) dus daar geen oordeling over.

Had de game de dag voor release besteld, was op de dag van release binnen.

Had de game de dag voor release besteld, was op de dag van release binnen.

Ik kan op AllYourGames.nl vertrouwen

Ik bestel hier al een aantal jaar en nog nooit problemen gehad. Games worden al netjes en op tijd verzonden en zijn doorgaans goedkoper dan elders. Aanrader!

Makkelijk en top service!

Artikel makkelijk te vinden via search en optijd geleverd in huis gekregen!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop