Een heel tevreden zoon

Switch Oled snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt. Product voor een goede prijs gekocht. Track & Trace zou handig zijn, maar met de 24-uurslevering heb ik er niet lang op hoeven wachten.

Erg goed!

Mijn switch OLED kwam 2 dagen later al binnen in perfecte staat. Niets op aan te merken!

Product prima, levering was vertraagd.

Leveringstermijn werd steeds bijgesteld. Zo duurde het 5 dagen.

Prima levering en snel

Bestelling ging makkelijk en snel

Bestelling vlekkeloos, maar bezorging kon beter

Ik heb onlangs 2 games gekocht voor de Switch (Borderlands en Bioshock). Ondanks dat de bestelling vlekkeloos ging waren er wat problemen bij de bezorging. Wellicht is het gezien PostNL regelmatig faalt met op tijd de brievenpost te leveren dat de games per pakketpost worden aangeleverd ondanks het formaat van de inhoud. Dit is natuurlijk niet volledig aan te rekenen op AllYourGames, maar de keus om het per briefpost te doen is wat apart als het om een game gaat die al gauw (niet in dit geval) 60 euro per game kan kosten. Ondanks dit zou ik de winkel wel willen aanraden, maar hoop dat mijn feedback helpt met een betere levering in de toekomst

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Goed geprijsd, snel geleverd

Ik was al een tijdje op zoek naar Shadow of War, maar toen vond ik 'm bij AllYourGames, en ook nog scherp geprijsd, snel geleverd, en ik kan er weer tegenaa. Bedankt!

Top ervaring

Alles kwam snel en netjes aan. Ook erg snel en goed contact gehad via de mail. 10/10 ! Ga er zeker vaker wat bestellen :D

Voorbeeld hoe elk bedrijf zou moeten functioneren

Meermaals contact gehad ivm mijn bestelling. Ik had onbenullige vragen over de levering, omdat het een cadeau was. Altijd uiterst vriendelijk persoon aan de lijn gehad en stond mij uitgebreid te woord. Benaderbaar en voelde mij gehoord. Vanaf nu alle games en benodigdheden hier bestellen.

perfect verlopen

spel makkelijk te bestellen en mooi op tijd binnen gekregen

Besteld product is snel geleverd Daarnaast ook fijn dat je met Klarna kan "betalen" zodat je eerst je produxt daadwerkelijk in handen kan hebben, voordat je betaald. Tip: Internetsite en de naam van degene die levert komen niet overeen. Dit bracht wat verwarringen. Zeer tevreden met de bestelling, is een site die ik zal onthouden voor verdere aankopen.

Uitstekend!

Ik heb Mario Kart Deluxe en Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch besteld. AYG is een prima webshop met een zeer duidelijke site en nette prijzen. Vaak zijn ze ook wel het goedkoopst. De spellen kwamen verpakt in een bubbelenvelop, aan elkaar vast getaped, zodat ze niet verschoven. De bezorging was netjes de volgende dag in de brievenbus. Zeker een aanrader!

Super snelle afhandeling, verwachtingen worden overtroffen

Er is eerder geleverd dan wat verwacht mocht worden. Gewoon veel waar voor je geld!

Klantvriendelijk en snelle reacties op mails!

Redelijke service

Vriendelijk personeel.. Allen wel jammer als je een nieuwe nintendo switch oled koopt.. waarvan 1 controller een wat harder geluid maakt als de andere dat ze dit product dan niet als retour aannemen. Maar opsturen als defect terwijl deze controller niet defect is. Verder snelheid van versturen en hoe het verpakt was was gewoon prima.

Geen op of aanmerkingen!

Makkelijk bestelproces, genoeg bevestig/verzend updates en snelle levering. Goed ingepakt. Helemaal tevreden

Snelle reactie en levering.

Spel was hier goedkoper dan de andere winkels. Levering was binnen 48 uur! Mijn kind blij én ik blij!

Prima ervaring

Snelle en goede levering, goedkoopste op internet.

Alles fijn en snel geregeld

Beter dan ik had verwacht

Werd de volgende dag al geleverd en voor een betere prijs dan de overige aanbieders. Ik heb me nichtje weer blij gemaakt

18 uur besteld, volgende dag in huis. Erg prettig als er gedaan wordt wat beloofd is. Top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Game werd sneller dan verwacht geleverd, hartstikke leuk spel.

Helema top!

De 5 sterren verdienen ze zeker! Altijd netjes keurig op tijd in huis en een hele goede klantenservice. Één belletje is genoeg om je vraag te beantwoorden en een oplossing te vinden. Ruim assortiment en voldoende voorraad. De prijzen liggen altijd lager dan bij de concurrent wat een prettige bijkomstigheid is. Al on al raad ik het aan om hier je games en accessoires aan te schaffen.

Top ervaring!

Alles wordt netjes op tijd opgestuurd en is de volgende werkdag in huis. klantenservice is op en top en reageert binnen een paar minuten! Heb hier zelf al vele bestellingen geplaatst en ik ben erg tevreden.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop