Snel geleverd en de games werken prima

Snelle levering en goede service

Erg tevreden

Super service, snel en netjes verzonden

Altijd goede prijzen en aanbiedingen en ze verzenden het snel en netjes. Voor mij altijd een goede keus!

Het is top

Besteld en ontvangen, geen gezeik zoals het hoort.

professioneel en snel

Door PostNL was mijn pakket helaas vertraagd. Hulp via allyougames.nl was snel en kundig om mij te woord te staan. Gelukkig was het alleen daar vertraging en kwam alles binnen.

Geweldig assortiment aan games

Al een hele poos op zoek naar een spelletje voor de switch! Op deze website kunnen vinden. Besteld, en was netjes 2 dagen later in huis.

Erg prettige winkel met goede prijzen

Een winkel met een fijne site werkt. Prijzen zijn goed en de verzending is snel. Echt een asnrader

Snel en zorgvuldig verzonden

Ruime keuze, snel en zorgvuldig verzonden!

Heel goed bevallen

Goede aanbieding voor een Switchspel, snelle bezorging. Top!

Snelle levering en goede prijs

De game was een stuk goedkoper dan andere verkopers. Het werd de volgende dag geleverd terwijl ik het in de wvond had besteld.

Duidelijke site snelle levering leuke aanbiedingen

Goede service, makkelijk te bestellen

Meh

Het spel ziet er leuk uit en is een nostalgische ervaring. Maar voor iemand die het vaker gespeeld heeft valt het soms nog wat tegen. Raad het zeker aan voor jongere spelers is dit een leuk spel om mee te beginnen.

Prima shop: snelle levering, scherpe prijzen

Prima shop: snelle levering, scherpe prijzen. Ook snelle levering vlak voor Kerst.

Snel

Game is de volgende dag al geleverd en meestal is hier de laagste prijs.

Eerste en superervaring

Nintendo Switch besteld en volgende dag in huis. Zonder problemen etc. Ik was een klein beetje op de hoogte van de service want goede vriendin had onlangs hier ook besteld en soortgelijke ervaring.

Perfekt

Goed geleverd

top

Goed aanbod en snelle levering

Goed en snel geleverd

Veel aanbod op de website. Bestelling gedaan en deze werd in 2 dagen bezorgd. Top!

Snelle verzending. Erg fijn.

Prima levering

Fijne overzichtelijke site en prima levering!

Pakketje netjes ingepakt en geleverd. Helaas wel een aantal dagen later ontvangen (ik ging er van uit dat dit de volgende dag zou zijn). Ik moet er wel bij zeggen dat het december was en we zaten in lockdown.

Snelle levering, goede service

Levering was sneller dan verwacht.

Snelle bezorging!

Voordeligste, Makkelijk te bestellen Supersnel bezorgd

Prima alles is verlopen zoals je hoopt.

Als ik weer een spel zoek ga ik hier zeker terug.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop