Prima en snelle levering.

Goede prijs, snelle levering

Snelle no-nonsense afhandeling van de bestelling tegen een goede prijs. Wat meer wil je. Geen klachten dus ook geen noodzaak tot contact met de medewerkers.

Top, snelle levering

Ik heb mijn besteld product snel geleverd gekregen voor een scherpe prijs!

Een top webshop maar verzending zonder track & trace

Mijn ervaring met AllYourGames was goed, totdat de 24-uurs levering via PostNL maar liefst 72 uur werd en ik met de ontbrekende track & trace code geen idee had of het pakket nog onderweg was, of al was aangenomen door een van de andere huurders in mijn pand, wat natuurlijk aannemelijk is bij een envelop die redelijk herkenbaar een game bevat. Inmiddels al aardig wat uurtjes in mijn game zitten dus eind goed al goed, al zou ik willen suggereren dat de track & trace bij een volgende bestelling wel aanwezig is.

Snelle en goede service!

Volgende dag in huis!

Door de lockdown genoodzaakt om online te bestellen. De prijs was zelfs met verzending erbij beter dan in andere winkels, en ook beter dan de speelgoedwinkel waar ik normaal gesproken kom en parkeerkosten betaal. En ik hoefde niet eens thuis te blijven voor het pakketje want het paste zó door de brievenbus. Ook tijdens deze drukke (feest)dagen werd het spel direct verzonden. Kortom, helemaal top. Ik zou hier zo weer bestellen. Bedankt!

super snelle levering

wanneer ik iets bestel is het de volgende dag al in huis en de prijs is ook zeer aantrekkelijk, dus zeker een aanrader

Prima aanbod

Zitten soms ook mooie aanbiedingen tussen

Super snelle levering, goedkoopste van NL

Alles zeer snel geleverd, kon geen goedkopere vinden op internet.

Altijd de beste prijs en snelle levering

Ik koop vrijwel al mijn games bij Allyourgames.nl omdat zij vrijwel altijd het goedkoopst zijn en op tijd leveren. Ook de klantenservice is dik in orde. Mijn laatste bestelling was Pokémon Shining Pearl, ook die had een goede prijs en was snel geleverd.

Altijd top en op tijd binnen!

Ik heb hier al meerdere games besteld, de service is altijd goed. Heb er niks op aan te merken!

Snel goedkoop en goed.

Say no more.

Makkelijk online e besteld en supersnel geleverd.

Site is overzichtelijk. Bestelling is snel en makkelijk geplaatst! Levering van het product is netjes. Product is goed verpakt tegen beschadigingen.

Goed spel, snelle levering

Mooi spel om te spelen Hele snelle levering!

Gewoon doen wat ze zeggen

Prettig

Precies wat ik zocht

Wat ik zocht

Top, snel geleverd!

Zeer goed!

erg goed en snel geleverd

snel geleverd en product is uitstekend

Het duurt te lang.

Ik heb 2 keer dingen besteld en iedere keer was het een stuk later aangekomen dan geadverteerd.

Probleemloos

Prima product, gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Goeie prijs, op tijd geleverd

Prima webshop en vaak de goedkoopste

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop