Super snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis Top

Prima service en snelle levering

De 1e keer ging door eigen schuld de betaling niet goed. Stuurde een mailtje, kreeg de volgende ochtend meteen antwoord. Top service dus. Opnieuw besteld en supersnelle levering. Helemaal tevreden.

Hele goede eerste ervaring. Spellen waren snel verstuurd en goed verpakt. Ga zeker nogmaals bestellen

Goede service!

Goede prijs, snel bezorgd. Zou aanraden aan een vriend.

Prima Klantenservice

Prima Klantenservice en mails worden snel beantwoord.

Persoonlijke klantenservice!

Telefonisch slecht(niet) te bereiken. Bleek een storing. Overmacht. Hierna persoonlijke mail met uitleg. Prima contact. Product keurig op tijd. Bestel hier waarschijnlijk weer. Concurrerend geprijsd!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering!

Happy customer +1

Happy customer +1

Snel en beste prijzen

Bestelling kwam snel en voor de beste prijs ga je naar allyourgames.nl

het is op tijd verzonden. en op releasedag bezorgd. en het afterpay systeem werkt op ook pre order games bij deze site. zeer blij dat ik deze winkel heb gevonden en ik zal zeker vaker hier kopen

Hier ga ik vaker kopen!

Laagste prijs op het internet Snelle verzending Geen gezeik Super toffe game

Goede service en zeer mooie prijs voor de games.

Snelle levering van bestellingen.. Duidelijke en goede service en de prijs is zeer netjes.

Snelle levering, goed product

Snelle levering. We hadden o.a. de Nintendo switch besteld. Zeker geen miskoop, wordt hier dagelijks op gespeeld.

Netjes alles op tijd gehad

Alle spellen op tikd gehad op 1 na. Tot nu toe zeer tevreden

Prima product

Snel verzonden en goeie kwaliteit

Kan niet beter

Van bestellen, betalen tot ontvangen alles zonder problemen en netjes verlopen.

Snelle levering en goed product omschrijving

prima service

van bestellen tot communicatie tot spel ontvangen heel goed ik raad AllYourGames van harte aan

Alles zoals beloofd

Levering en product uitstekend geleverd

Snel geleverd en een mooi prijs voor games

Een goede ervaring

Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen en de bestelling wordt snel bezorgd.

Alles ging snel en goed

Ik kon mijn bestselling snel plaatsen en was snel bezorgd

Goede site, heel duidelijk qua opzet. Stuurt mailtjes bij elke stap van het proces (i.e., betaling en verzending), werkt heel goed. Verder ook altijd zeer scherpe prijzen. Dik tevreden!

Uistekend

De site is duidelijk en mooi, bestellen gaat makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop