Snel bezorgd en goede prijs.

Spel is dag later bezorgde, tegen concurrerende prijs. Top!

Dikke prima!

Niks op aan te merken, gewoon goed.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd en goed verpakt

Bestelling geplaatst en ondanks dat het gezien de feestdagen druk geweest zal zijn is het spel snel geleverd. Product was goed verpakt en heel aangekomen.

Redelijk snelle levering!

Prima levertijd, wel lastig traceerbaar.

Uistekende snelle service

Na de bestelling, snel in huis. Alles duidelijk aangegeven. Precies zoals ik het verwacht. Pure verwennerij!

Normaal gesproken goed, maar tegenwoordig slecht.

Normaal gesproken zijn jullie geweldig, maar bij mijn laatste bestelling heb ik bijna een week gewacht voordat het aankwam i.p.v. vandaag besteld morgen in huis.

Tevreden

Netjes en snel verzonden. De controllers doen het goed.

Nieuw en geseald

Ik was heel erg blij dat de bestelde games nog helemaal netjes in de plastic seal zaten.

Goede website snelle verzending

Ik bestel al jaren bij Allyourgames en de website is goedkoper dan gemiddeld met dezelfde service en verzending als de grote websites, aanrader!

Altijd goed en snel

Regelmatig besteld, altijd goed en snel geleverd voor een goeie prijs.

Game was supersnel binnen!!

Top service, mijn zoon was superblij met de snelle levering

Supersnelle levering voor een perfecte prijs.

gisteren besteld, de volgende dag reeds in huis. super snel en goed geleverd

Ene dag game als Sinterklaascadeau bestelt, volgende dag in huis. Het was een cadeau dus ik wist precies welke game ik nodig had, omdat ze dat hadden doorgegeven en deze had ik snel gevonden op de website. Perfect gegaan!

Snel binnen

Weet nog niet of hij werkt,is cadeau voor kerst

Snelle levering en scherpe prijs!

Binnen korte tijd verzonden. En prijs van het spel inclusief DLC was scherper dan bij andere aanbieders

Uitstekend geregeld

Ruime keus, goede prijs en snel in huis

Na wat onderzoek kwam ik hier uit. Het spel was snel bestelt. De volgende dag had ik het spel al thuis. Erg tevreden.

Top service!

In de drukke decembermaand besteld en mijn bestelling kwam binnen 2 dagen door de brievenbus. En alles werd keurig gecommuniceerd via de mail.

Kan beter

De Miles Morales voor PS4 is zeer snel geleverd en dat tegen de laagste prijs maar.. het hoesje kwam wel behoorlijk beschadigd aan. Waarom niet een kartonnen verpakking i.p.v. zo een plastieken seal. Hoeveel duurder is dat nou, de spullen komen onbeschadigd aan en die gaat ook gwn door de brievenbus.

Super prijs, kwaliteit en levering

Goede prijs en snel geleverd!

Helemaal top. Zou hier zeker weer opnieuw bestellen en het aanraden aan anderen.

Niks op aan te merken!

Top service, de dag erna kwam m'n bestelling al binnen. Snel geleverd, geen opmerkingen.

Zoals verwacht mag worden.

Goede website, makkelijke bestelprocedure en correcte levering.

Overzichtelijk webshop. Veel assortiment. En als beste de prijs. Super scherp geprijsd! Ik bestel vanaf nu alleen nog maar bij AllYourGames :))

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop