Reactie van het bedrijf
Beste Bryan Steinz,
Allereerst bedankt voor je feedback.
We vinden het erg vervelend om te horen dat er het een en ander fout blijkt te zijn gegaan bij de levering van jouw bestelling en het contact met onze klantenservice. Uit jouw review maak ik op dat je hier behoorlijk door gefrustreerd bent geraakt.
We waren graag nog even in contact met je gekomen om het een en ander uit te zoeken, maar helaas hebben we tot op heden geen reactie meer ontvangen op de mail die we naar je hebben gestuurd over deze klacht. Daarom leg ik hier graag nog even het een en ander uit.
Jouw bestelling is door ons verstuurd op 17 juni, de dag waarop jij jouw bestelling geplaatst hebt. Wij brengen onze bestellingen dagelijks zelf naar een PostNL punt om er zo zeker van te zijn dat er niets fout kan gaan tussen het proces van ons magazijn en de levering naar PostNL.
Uit het terug te luisteren van onze gesprekken blijkt het inderdaad dat er een fout is gemaakt in het aantal dagen waarop je zou moeten wachten, voordat je contact met ons mag opnemen over je bestelling en daar bied ik je dan ook graag onze excuses voor aan. Uiteindelijk is jouw bestelling na 8 levermomenten bij je bezorgd en zoals je op de track en trace kunt zien is het pakketje deze gehele periode bij PostNL geweest. Hiermee schuiven we het niet af op PostNL, maar willen we simpelweg aangeven dat er binnen ons proces van het verwerken van jouw bestelling niets fout is gegaan. Zoals onze website ook aangeeft is de levertijd geen belofte maar een indicatie, onze website geeft aan dat PostNL 98,3% van de bestellingen de volgende dag levert, dit houdt dus in dat er altijd vertragingen kunnen ontstaan. Dit weerhoud er natuurlijk niet van dat een levertijd van 8 dagen erg lang is en daar hebben wij dan ook een klacht over ingediend bij PostNL.
We hopen je middels deze reactie toch van wat meer informatie te hebben voorzien, mocht je toch nog vragen hebben of contact met ons op willen nemen dan kun je reageren op onze email of je kunt ons bellen via 040 – 2180030.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice AllYourGames.nl