Keurig

Het product was op de afgesproken datum bezorgd. Spel was geweldig.

The games werden snel geleverd, scherpe prijs en product naar wens.

Snel en goed verpakt geleverd!

De nieuwe Pokémon shield game besteld in de avond en een dag later in de middag ontvangen, gelijk kunnen gamen!

Snelle levering en goed gecommuniceerd!

Fijn dat er veel mailtjes werden verstuurd tijdens het proces van verzending. Persoonlijke mails. Goede marketing. Goede service!

Netjes en snel geleverd

Uitstekend!

Spel de volgende dag ontvangen. Netjes verpakt.

Fijn en snel

Duidelijke en overzichtelijke website, mijn bestelling kwam snel en netjes geleverd. Super!

Super kwaliteit/service verhouding. Super snel verzonden, keurig verpakt. Helaas maak je met veel webwinkels nare dingen mee, maar ALLYOURGAMES is er zeker niet.

Snel en precies dienst

Snel en precies dienst

Voldoet aan alle verwachtingen

Echt hartstikke goed

- Pakket kwam snel aan - Pakket was heel - het product was in goede staat - goedkoper dan andere sites die dit product verkochten - goed verpakt

Uitstekend en heel snel!

Ik heb het product (Miitopia voor de Nintendo Switch) 3 dagen voor de release datum besteld, en ik kreeg het binnen op de dag dat ie uitkwam! De prijzen zijn lager dan die in de eshop, maar niet TE laag, ze zijn precies goed! De service is ook erg goed en ik voel me zeer gewaardeerd en naar geluisterd! Ik ben zeer tevreden en ik zal hier vaker games bestellen!!

Snel en gemakkelijk.

Vandaag besteld is vaak morgen al in huis. Ze zijn ook net iets goedkoper. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces.

Snel bezorgd, goeie kwaliteit.

Mooie prijzen, snelle levering

De aankoop was bij Allyourgames voordeliger dan bij andere webshops wat uiteraard erg prettig is en daarnaast werden de spellen ook snel geleverd! Ontzettend fijn! Mocht ik nog een keer op zoek zijn naar spellen, neem ik zeker weer een kijkje in deze webshop.

Snelle levering, lage prijs en prima product!

Spel voor de switch gekocht. Deze site had de laagste prijs, het werd meteen de volgende dag bezorgd en het product is helemaal top, dus aanrader!

Iets te fanatieke spam filter

Helaas was de mail die ik had verstuurd in de spam beland. Na het plaatsen van een review werd er dan ook netjes telefonisch contact met mij gezocht.

Great service, quick delivery

There is nothing to complain. The game was cheap and delivered extremely quickly.

Netjes geleverd

Meerdere keren wat besteld. Elke keer netjes en op tijd verzonden, en zeer netjes verpakt

Makkelijk bestelling plaatsen, snel geleverd. Top

Leuk spel, zorgt voor beweging in deze tijd.

Voor de verjaardag van mijn kleindochter bestelde ik dit spel. Ik heb er geen verstand van maar het zag er allemaal erg leuk uit... :-)

Goede prijs

Super blij met het spel. Gewoon met de gewone Post dus was gratis verzenden. Hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven. Top!!

Vaker hier spelletjes besteld, telkens volgende dag geleverd. Ben er zeer tevreden mee.

Snel en goed

Snelle verzending, en alles netjes in orde.

Goede prijs en snel bezorgd!

De prijs was goedkoper dan bij andere webwinkels, en de game was ook snel bezorgd!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop