Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Gord

Cijfer 10: Uitstekend

Cijfer 10: Uitstekend

Hier ga ik vaker bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt. De prijzen van de games waren het mooist, goeie prijzen.

Super!!

Nette prijzen, super snelle levering

Groot aanbod, goede prijzen, prima service

Prima webshop!

Snel gevonden wat ik zocht voor een goede prijs, ook snel verzonden en kwam veilig aan.

Ok snel maar duur van verzending

Goede prijzen van games, maar extra aanrekenen voor PayPal en verzending tellen naar België is een beetje vreemd in deze tijd anders een 10

Goede en snelle levering, het is een betaal bare site met veel keuze uit games.

Ik kom altijd terug bij allyourgames

Super spel en zoals gewoonlijk op de releasedatum in huis. Geweldig weer!!

Was oke.

Prachtig spel en een vlotte levering.

Mijn kleinkind vindt het leuk.

fantasssstischhhhh!!!!!

dit is een spel waarbij je heel lang plezier hebt!

Snelle en uitstekende service

Bestelling snel geleverd!

Snelle verzending en goede prijs!

Mijn Mario kart deluxe kwam erg snel aan en heb ik goedkoper kunnen kopen bij allyourgames dan bij andere sites zoals bol.com. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en ik zou hier absoluut vaker bestellen!

TOP TOP TOP !!!

TOP TOP TOP !!!

Goede, betrouwbare website

Besteld en de volgende dag al in huis. Altijd de goedkoopste.

Breed games aanbod voor scherpe prijzen, maar bezorging is matig.

Prettige webwinkel met breed games aanbod voor de scherpste prijs. De bezorging is echter zelden binnen 1 dag en de laatste keer kreeg ik het binnen met een kapot doosje.

Vet spel maar valt ook wat tegen

Laten we beginnen met dat je niet altijd online kunt met dit spel. Af en toe wacht je tot 10 min, voordat je eindelijk kunt gamen. Das jammer, want dat maakt het dat het tegen zit met deze game. Verder is de game heerlijk, niet denken dat het een makkelijke game is want dat is het zeker niet. Vaak ben je in bepaalde levels erg lang bezig, en als het lukt verder te komen is het heerlijk. Moet wel toegeven dat ik van dit spel grafisch meer verwacht had. Is mijn eerste PS5 game, maar vind het grafisch tegen vallen.

Scherpe prijs, snelle levering

Zeer goede ervaring. Game gekocht aan de scherpste prijs en de levering was snel en goed verpakt.

Scherpste prijs snel binnen

Ik was op zoek naar fifa 21 en een ps5 controller. Fifa(en ultimate) was veruit het goedkoopst bij jullie de ps5 controller was 1 euro duurder dan bij een andere shop. Snel besloten en gekocht. De volgende dag al in huis. De post stuurde nog wel bericht dat het een dag later zou worden, maar uiteindelijk toch ook niet. Inmiddels heeft een kennis ook al bij jullie spullen gekocht.

perfecto

snel en keurig geleverd

Super goede service en goede prijzen

Altijd de scherpste prijzen en daarnaast super goede en snelle service. Ik bestel mijn games daardoor eigenlijk altijd bij AllYourGames!

Mijn meerdere ervaringen bij Allyourgames waren positief en altijd optijd.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop