Goede service en prijzen

Super prijzen en de volgende dag al in huis!

Ik bestelde net voor 16:00 uur en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Keurig op tijd en in een stevige envelop.

Call of duty Cold War gekocht

Voor de PlayStation vijf heb ik de game: call of duty Cold War gekocht en zoals op de website vermeld kwam het de volgende dag binnen, Wat een snelle service en dat ook nog tijdens de Corona crisis. Het spel is overigens super gaaf en echt de moeite waard om te kopen.

Product voldoet aan verwachting en beschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding.Snelle levering en goed verpakt. Duidelijk informatie. Goede voorwaarden. Doen wat ze zeggen.

Supersnelle levering

Onze kleinzoon is een enthousiaste gamer en was erg blij met zijn mooie kado. En wij waren blij met het feit dat het pakje supersnel werd geleverd.

Doen wat ze zeggen

Product netjes op tijd ontvangen.

Goede herstel

In eerste instantie de game beschadigd ontvangen. Na email contact retour gestuurd en nieuw exemplaar toegezonden gekregen. Netje opgelost dus, maar voorkomen door betere verpakking of een sticker erop met breekbaar is voor de toekomst misschien een slimmere/goedkopere optie.

Alles naar wens verlopen

Ik heb dit besteld voor mijn kleinzoon daarom hoef ik ook verder geen correspondentie Bedankt

Netjes verpakt en zoals beloofd volgende dag in huis

Mega polecam

Bardzo szybka pomoc w zakupie

• Poleciłbyś nas? Tak

Super service

Ik bestel altijd mijn games hier Ze zijn vaak goedkoper Ze leveren snel Als er iets aan de hand is reageren ze snel op je email. Dus ik ben een erg tevreden klant

Goede snelle levering

Super tof spel, was super snel in huis!

Laat in de avond besteld en toch mega snel in huis, thanks guys!!!

Website om te bestellen is prima. Snel bezorgd en goed verpakt.

Zoals het moet

Snel product gevonden (spel voor de Nintendo Switch), na bestellen en betalen (erg makkelijk) zeer snel thuisgestuurd gekregen. Hier ga ik vaker bestellen dus!

Goede prijs, excellente service

Mooie games voor een scherpe prijs. En erg fijn dat het brievenbus pakketjes zijn. Hoef ik niet thuis te blijven.

De beste ervaring en zeker aanrader om hier je spellen te halen

Ik had Gta 5 besteld voor de ps4 netjes op tijd gekregen het zijn te betalen prijzen voor de meeste, overal een goeie service ga hier zeker vaker bestellen voor mn games!

Perfecte ervaring

Snelle levering, duidelijk contact en goede producten voor een spotprijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Kon niet beter

Simpel, ontspannend en goed

Super snel geleverd!!

Goede service.

Helemaal goed!

Makkelijk te bestellen, binnen 24 uur in huis. Product zoals verwacht.

Snel en goed

Snel geleverd prijs is vaak beste in NL

Games in je brievenbus geleverd voor een lage prijs!

Ik had nog nooit bij deze webshop besteld, maar zag wel dat AllYourGames.nl de laagste prijs bood op allerlei games. Heb eerst reviews gezocht omdat ik toch wel wat skeptisch was. Uiteindelijk geen slechte signalen op internet gevonden en toch maar besteld. De volgende dag lag mijn bestelde game in mijn brievenbus! Kortom: betrouwbaar en goedkope webshop voor games!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop