Correct en snel

Snel en correct afgeleverd.

Zeer snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering!

Scherpe prijs, snelle levering!

Altijd netjes en snel bezorgd! Top!!

Altijd netjes en snel bezorgd! Top!!

Snelle verzending en goede communicatie

Goede service en prijs

Altijd de volgende dag in huis en vaak €10 euro goedkope dan andere sites.

Snel en onbeschadigd geleverd

Snel en professioneel!

Vrijdag laat besteld en zaterdag vroeg in huis, wat wil je nog meer?

Volgende dag geleverd in belgie!!

Na mijn bestelling de volgende dag aangekregen met post nl.. Grenzen maken niet meer uit! Niet twijfelen, gewoon doen!

Goede prijs, snelle levering

Prettige webshop!

Top headset

Snel ontvangen, netjes verpakt

Zoals Allyourgames op de website beloofd werd het spel de volgende dag al bezorgd, top service! Netjes in bubbelenvelop.

Prima geregeld

Bestelling is goed gegaan en optijd geleverd

Snel!

Snelle verwerking van de bestelling, snel op de post gedaan.

Prima prijs, snelle levering

Demon Souls gekocht als cadeau voor een vriend, goedkoper dan de concurrentie en in 1 dag verzonden. Helemaal goed. Alleen jammer dat de game disk los in de verpakking was gekomen, maar ik verwacht eerder dat dit bij PostNL ligt.

Bedankt Allyourgames voor de prettige transactie

Zeer prettige ervaring. Snelle verzending en schappelijke prijzen!!

Goed!

Goede prijzen en super snelle levering!

Korting maar geen levering

Twee keer bij deze site besteld, twee keer niet op tijd geleverd. En niet een dagje te laat, maar een week. Als ik dan om opheldering vraag krijg ik een half antwoord over levermomenten. De korting is leuk, maar als de site adverteerd met ‘vandaag besteld morgen in huis’ moet je dat ook waarmaken. Voor mij in ieder geval geen derde keer.

Top bedrijf

Snel verzonden, goedkoopste prijs. Kortom, aanrader.

Fijne webshop, snel bezorgd!

Had mijn bestelling binnen twee dagen binnen! Erg blij mee.

Snel en mooie deal

's Avond besteld en de volgende dag rond de middag in de brievenbus. Snel en goedkoop!

Snelle levering, betaalbaar en zeer verslavend;)

Besteld en volgende dag in huis - goede service

Heel tevreden

Goede levering en als er wat is vriendelijke klantenservice top webshop zou er zo weer kopen

Top winkel

Goede prijs en levert erg snel!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop