Prettige shopervaring

Fijne webshop met leuke producten scherpe prijzen en een goede levering/service

Top service!

Snel en betrouwbaar. In een witte blanco envelop in de brievenbus. Top!

Mooie prijs, snelle nette verzending

Tweede keer bestelt en prima ervaring.

Spelletje was snel verzonden, met een dag. Ik kan geen negatieve dingen bedenken.

Volgens de communicatie zou het spel de volgende dag geleverd worden, maar kwam pas na twee dagen. Was geen probleem, maar hierom geen 5 sterren. Verder prima geregeld.

Top, snel geleverd en voor een goede prijs.

Zag de aantrekkelijk geprijsde games en was meteen geïnteresseerd. Gratis verzending en (meestal) de volgende dag in huis. Ik geniet van de spellen en was het zeker waard om van allyourgames te bestellen.

Not to be sold seperately

Op de game staat ‘not to be sold separately’ dus er is sowieso iets niet correct. Maar ik ben er super mee geholpen!

Goedkope nieuwe games en snel geleverd in België..

Voor deze prijzen betaal ik graag nog verzendkosten naar België, ik betaalde eerst elders meer voor gebruikte games terwijl ze hier nieuw zijn.

Uitstekende prijs en een snelle levering :)

Bestelde game, via de app, voor de goedkoopste prijs van Nederland binnen 24 uur in huis. Verder een top communicatie en alles netjes verzorgd. Aanrader!

Goed geprijsd en prima levering

Ik had twee games besteld die beide scherp geprijsd waren. De levering geschiedde vlot en alles was goed.

Een zeer tevreden gevoel.

Alles is correct en op tijd toegestuurd. Een pluim voor de hele organisatie. Doe zo verder en hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Goede en snelle levering voor de laagste prijs!

Het spel was lekker snel geleverd en dat voor de laagste prijs. Ik ben tevreden!

Prima verzending en aanbod

Bestelgemak en snelle levering.

De bestelling lag op de releasedatum netjes in mijn bus!

Correcte & snelle levering voor een goede prijs..

Correcte & snelle levering voor een goede prijs..

Top bedrijf.

Uitermate snel binnen de bestelling. Dat is echt fijn.

Goede en Snelle service - Super!

Zeer tevreden! Het bestelde Nintendo Switch spel werd snel geleverd en zat netjes verpakt. Goede service en prijs. Hier gaan we zeker nog vaker bestellen.

Het bestellen gaat makkelijk en snel. De levering was snel en de prijs is goed. Dit is gewoon een uitstekende webshop!

Makkelijk bestellen en goede prijs!

Makkelijke site om te bestellen, laagste prijs én snel geleverd!

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis! Niks gelogen. Volgende werkdag gewoon in de brievenbus, kon ik gelijk aan de bak! Tevreden klant dus!

Goed product

Snel geleverd tegen goede prijs

De bestelling die ik heb gedaan is de volgende werkdag verstuurd en een dag later had ik hem in huis. Prima voor elkaar!

Snelle levering en werkt perfect

Erg goede service, goede communicatie over status pakket en op tijd bezorgd/ geleverd.

Voor herhaling vatbaar.

Snel verzonden, goed geprijsd en goed aangekomen.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop