Prima site met betrouwbare service!

Zondag besteld en op dinsdag netjes de game in huis. Gewoon zoals belooft op de site! Verder hebben ze een mooi en uitgebreid assortiment, dus genoeg te kiezen!

Helemaal goed

Netjes verpakt en binnen 1 dag binnen

Niks dan zeer tevreden met dit bedrijf!

Zeer tevreden met AllYourGames. Overzichtelijke website en je bestelling wordt snel afgehandeld!

Prima kwaliteit, snelle correcte levering

Leuke nieuwe spellen voor een goede prijs ! Snelle levering

super snelle levering

mooi assortiment en goede en snelle levering, goed verpakt.

FANTATISCH

perfecte en snelle levering echt zon goeie site en een super leuke game bedankt voor de goeie service

super snel geleverd en leuke games voor een mooi zacht prijsje

voor mij is deze site ideaal en heeft mooie prijzen voor leuke game titels.

Goedkope games en no nonsense service

Goedkoop mijn game hier gekocht en toen het verkeerde address ingestuurd. Heb ze via een email makkelijk kunnen benaderen en ze hebben het address gecorrigeerd en zonder problemen lag de dag erna me game in de brievenbus. Meer kan je toch niet willen?

Scherpe prijs en goede levertijd

DIt was mijn derde bestelling (drie Nintendo games) bij AllYourGames omdat voor de games die ik wilde ze bij de goedkoopste leveranciers zaten en ze er betrouwbaar uitzagen (oa thuiswinkelkeurmerk). Alle drie de keren werd het product snel geleverd conform wat er op de site aangegeven stond en was het product in de staat die je mag verwachten.

Snelle levering en goede prijs

Deze website heeft de beste prijs voor mijn game en de levering was de volgende dag!

Snel geleverd goede prijs

Het spel was snel binnen en de prijs was de laagste op internet.

Top prijs en snelle bezorging

Na even dubben toch dat populaire Nintendo Switch game besteld hier. Aangeraden door een collega kwam ik hier terecht, prijs was zeer voordelig, site werkte naar behoren en duidelijk en de volgende dag kon ik het spel al gaan spelen. Super!

Mijn bestelling is, conform afspraak, uitstekend afgehandeld!

Vrijdag bestellen zaterdag in huis. Top!

Goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering. Daarbij wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Prima prijs en levering

Een spel besteld voor mijn zoons. Het bleek hier het goedkoopst en we kregen het ook nog eens heel snel binnen.

Mooie games, snel geleverd

Mooie games besteld voor mijn zoons verjaardag. De volgende dag had ik ze al in huis.

Probleemloze bestelwijze, snelle levering. Heel goed

Zeer klantvriendelijk.

Mijn bestelling was heel snel geleverd en tegen een lagere prijs als de concurrenten! Pluspunten voor de duurzame verpakking, er is geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt en zo klein mogelijk verzonden! Ik kom hier zeker nog eens terug! Het zou trouwens nog mooier zijn als ik ook bestellingen kon afhalen, ik woon namelijk redelijk dichtbij zag ik.

Keurig

Zeer goed, spoedig geleverd & goed verpakt.

snelle service

ondanks vertragingen bij de post kwam het pakket erg snel binnen. TOP!

Super snel geleverd, 2dagen.

Zal vaker hier bestellen want het is snel geleverd en veel goedkoper dan andere sites, waar je voor hetzelfde spel vaak €20 meer betaald!

Snell afhandeling dus snel kunnen spelen ;)

Zeer nette en snelle afhandeling. Perfect!!

Leuke spellen voor een redelijke prijs!

De nieuwste spellen met kortingen. Meteen de nieuwste spel besteld. Op tijd verzonden. Fijn!

Games voor een zeer goede prijs en snel binnen!

Ik ben heel blij dat ik deze site heb ontdekt! Veel van de games die ik graag wilde hebben vond ik hier voor een veel betere prijs dan via andere kanalen. En ze waren ook nog snel binnen met een brievenbuspakketje, echt super!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop