goedkoop, snel en duidelijk

geen poespas. snelle levering.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb nog geen problemen met AllYourGames ondervonden. De prijzen die ze aanbieden liggen meestal onder dat van grote bedrijven zoals CoolBlue of Bol.com en normaal gesproken ligt het artikel de volgende dag op de deurmat.

Zeer tevreden!

Besteld, volgende dag gelijk in huis. goeie prijzen!

Geen problemen gehad.

Goede shop

Snelle levering en eerlijke prijs .aanrader

Nog even wachten op de bestelling

Zeer vriendelijk geholpen, maar pas op het moment dat ik daadwerkelijk mijn bestelling in handen heb kan ik met zekerheid zeggen dat het goed is verlopen! Het voortraject was verder prima en het contact vriendelijk.

Goede prijzen en snelle levering

De prijzen zijn goedkoop en juist. De levering is snel r goed verpakt.

Goede ervaringen

Perfecte levering

Alles zoals gewenst, geen problemen ondervinden

Fijne en makkelijke website. Goede prijzen en snel verzonden

Uitstekend!

Super goede kwaliteit en snelle levering!

2 3DS spellen gekocht voor een goede prijs, waren echter wel Nintendo Select edities

De 2 spellen zijn Zelda: A Link Between Words en Zelda: Ocarina of Time 3D. De prijs en de snelheid voordat het pakketje werd opgestuurd waren allebei uitstekend. Ik heb tot nu toe al veel van de aankoop kunnen genieten. Echter een groot minpunt is dat beide spellen Nintendo Select edities zijn, terwijl dat nergens stond vermeld. Als Nintendo fan vind ik het toch leuker om de originele box art te hebben, en deze werd wel op de website getoond voor beide spellen.

Goede service, snel bezorgd

Snel bezorgd

Helder en snel

Gewoon een goede ervaring. Precies hoe het moet zijn. Geen gedoe Goede prijs Ruim aanbod Snelle verzending

Top spellen

Alles top

Top game

Leuk spel voor jong en oud

Makkelijk om te bestellen en snelle levering

Fijne snelle evering en goede service.

Tijdens Coronatijd toch snel in huis

Waar je op alle pakketjes en andere post lang moest wachten, kregen we dit wel snel. Dat was wel fijn aangezien het een cadeau zou zijn.

Snel en goed

Ik had net besteld en de volgende dag viel mijn game al in de brievenbus..chapeau !

Goede prijs en service

De concurent kan bijna niet tegen de prijs van de games op. Een scherpe prijs en een snelle en goede levering.

Prima prijs en verzend snelheid

Erg mooie prijzen en snelle levering

Heel veel keuze en variatie in producten welke voor toegankelijke prijzen worden aangeboden. De volgende dag geleverd.

snelle levering, goede service en laag geprijsd, wat wil je nog meer?

De site is goed toegankelijk, je vind snel wat je zoekt. Ook is de omschrijving bij het product goed informatief. Het bestel proces zelf verloopt ook vlot en is makkelijk in gebruik. Je hebt vele betaal opties, iets wat ik altijd ook prettig vind. Dan heb je iets te kiezen. Na je bestelling wordt je heel goed op de hoogte gehouden van het verwerking en bestel proces. De informatie voorziening is grondig, zonder dat het irritant begint te worden. En wat natuurlijk helemaal top is, mijn spel lag de volgende dag al in de bus. Kon ik gelijk gaan gamen! Al met al is het voor mij een hele fijne koop ervaring geweest en raad je dan ook met een gerust hart deze webshop aan!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop