Duidelijk en snel

overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Zeer snelle levering in toch al zo moeilijke tijd

Netjes!

Netjes verpakt en een snelle service!

Pakketje besteld, pakketje ontvangen, goedkoper dan ergens anders

Bestelling in goede orde ontvangen. Disc zat wel los in doosje, dat is ws bij het transport gebeurt. Gelukkig was deze niet beschadigt.

Niet slechts over te melden. Prijs goed, snel geleverd en makkelijke site.

Duidelijke site met groot aanbod. Prijzen zijn goed en levering is snel.

Zeer vlotte levering

Vrijdag om kart over 5 besteld, zaterdag kon ik al gamen.

Snel en correct

Alles ging perfect en snel

Alleen jammer dat de Post NL er zo lang over deed

De levering was snel en netjes.

precies h oe het hoort

via google kwam ik bij all your games uit. Zij hadden een spel voor de Nintendo Switch een stuk goedkoper dan bij alle andere aanbieders op hun site staan. Even dacht ik zelfs nog dat er misschien wel iets mee zou zijn (gebruikt of zo). Maar op de site stond daar niet van vermeld en ze leken heel betrouwbaar. Na de bestelling keurig meteen de standaard mailtjes, zoals bevestiging en factuur. En al snel de mail dat de bestelling was verstuurd. Dat was het enige waar ik nog even twijfelde of het goed ging komen: het was een brievenbus pakketje zonder track en trace. Het duurde 3 dagen voordat het er was, maar dat ligt natuurlijk aan de drukte bij de post, dan aan all your games. Kado geslaagd en een goede deal!

Best keuse

Nice aankoop.all new games van de best

Beste prijs, netjes en op tijd geleverd!

Beste prijs, netjes verpakt, goed op tijd geleverd! Ik kom hier zeker terug om weer te bestellen!

Goede levering

Vlot geleverd en na vergelijking met andere webshops kwam ik hier het goedkoopst uit

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding!

De games die ik bestel worden snel geleverd en hebben een prijs/kwaliteitverhouding. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Mooie prijs

Mooie prijs voor een goed product! Levering duurde iets langer, maar kwam waarschijnlijk door de drukte bij de bezorger.

Goede website snelle levering dik tevreden bestel van af nu alleen nog hier

Snelle levering en de beste games voor de meest voordeligste prijs! Ga hier zeker vaker bestellen!

Zoals het altijd ziu moeten zijn: anel en betrouwbaar

Makkelijke website, snelle levering en goede service

De website werkt makkelijk, je kunt alles makkelijk zoeken en vinden. Vandaag besteld, meestal de volgende in huis.

Normaal gesproken nooit problemen

Deze ene keer hadden ze problemen bij PostNL met het bezorgen van mijn spel, maar daar kunnen zij niets aan doen! Dus eigenlijk een top winkel met vaak mooie prijzen!!

Prima geholpen en prima website

Ik bestel hier zo af en toe en dit gaat 9 van de 10x vlekkenloos en snel, zo ook mijn laatste bestelling al was er 1 product per abuis vergeten. Dit is prima opgelost en 2 dagen later had ik de game binnen dus ik bestel hier zoals voorheen zeker vaker.

Goede prijs en snel geleverd!

Ondanks de drukke feestdagen werd het spel netjes op tijd geleverd!

Duidelijk Goeie duidelijke foto's Reageerd snel Producten worden zoals afgesproken optijd geleverd.

Ideaal!!!

Vandaag voor 18:00 morgen in de brievenbus! Bij spelletjes natuurlijk:)

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop