Top bedrijf

Geweldige service en prijs

Ondanks corona tijden alsnog mijn bestelling op tijd en zeer concurrerende prijzen. Al erg vaak hier besteld en niks te klagen!

Waardeloos bedrijf

Een spel (PawPatrol) terug gestuurd die niet werkt. Krijg je doodleuk te horen dat hij wel werkt. Als die wel zou werken hadden we hem niet terug gestuurd. Oplossing ze betalen 50% retour. In plaats van de wettelijke 100%. Het spel voldoet niet aan onze verwachtingen dus we sturen de game netjes terug. Wij hebben verder ook geen vertrouwen meer in Allyourgames op deze manier!! Mensen kijk uit! Ojah. Het zou ook aan onze PlayStation liggen? Ik ben geen gekke Gerrit! Ik heb het spel ook op een andere console geprobeerd. Sorry als dit de houding is van Allyourgames bij een spel van een paar tientjes! Ze hebben liever een slechte review in plaat van een nieuw spel te sturen. Dat zegt denk ik genoeg over de betrouwbaarheid.. Kijk uit als ze het al moeilijk hebben bij een tientje omzet winst...(derving) dan ben ik benieuwd naar de langdurigheid van jullie bestaansrecht! Nou hier in ieder geval de review !! Want jullie houden liever dat tientje in de zak in plaats van een nieuw spel te sturen. Ongelofelijk dat jullie een tientje winst en slechte reclame prefereren boven een tevreden klant en zoon van 4.

Zoals verwacht snel en juist.

Snel en accuraat.

Altijd goed

Snelle levering, zoals afgesproken ook in drukke tijden.. top..

Spel niet ontvangen

16 dec spel verzonden moet tot op vandaag niks binnen gekregen en oplossing ja moet maar wachten tot de post het uitgezocht heeft Weg kerstcadeau dus nu heb ik niks

Prima levering

Weinig over op te merken. Ging gewoon goed

Altijd goed, snel en vaak de goedkoopste

Zeer goede webwinkel, snel geleverd en veelal net even wat goedkoper dan elders. Zeer tevreden!

Snelle verzending, goede prijzen

Snelle verzending, goede prijzen, prima

het spel werkt prima, maar waarom duits?

ik heb het spel 'super smash ultimate'bij deze webshop gekocht maar op de een of andere reden heb ik een duitse versie gekregen, zonder een duitse verpakken??? het was fijn geweest als dit werd gemeld

Super snel

Ik heb gisteren (22.12) een game besteld en het is vandaag (23.12) al binnen. Had niet verwacht dat zo snel zou komen wegens de drukte van post.nl maar toch wel zoals op de website wordt vermeld "vóór 18h besteld, de volgende dag binnen" heerlijk is dit! ook stuper netjes geleverd

Topsite voor games

Een van mijn go-to-websites als ik een game ga kopen. Ben nu al meer dan 5 jaar klant en heb geen problemen gehad. Vaak zijn de prijzen hier de laagste van heel Nederland.

Super fijne communicatie

Door wat probleempjes met leveren kwam ons spelletje terug bij hun... continu heel fijn en direct beantwoord via de mail!! Ons spelletje is nu alsnog onderweg naar het juiste adres...we gaan hier zeker vaker bestellen als we iets leuks tegen komen!!

goede communicatie met de klantenservice

goede communicatie met de klantenservice, het duurt wat lang, maar ik heb hulp gekregen

Prima bedrijf, snelle levering, nette prijzen!

Meer kan ik eigenlijk niet zeggen. Op tijd geleverd, nette prijzen en altijd goede service!

Snelle service, eenvoudig te bestellen via jullie site. Tevreden!

Service kan beter

Na een spel te hebben uitgeprobeerd, mag je deze niet meer retourneren. Als ik dit had geweten, zou ik nooit hier een game hebben gekocht...wees dus gewaarschuwd...

Package

Disc box was fully broken. Allgames helping to resolve the issue.

Zoals altijd weer geweldig

Ze kunnen het beter hernoemen naar "allmygames" :) Vrijwel iedere game bestel ik hier vanwege scherpe prijzen en snelle verzending.

Makkelijke website dus snel besteld,volgende dag lag de game al in de brievenbus.

Pre order week te laat door postNL

Helaas waren er problemen bij postNL waardoor mijn pre order een week te laat binnen kwam. Verder wel aardige klantenservice, maar helaas kunnen zij ook niets doen tot er 5 bezorgdagen voorbij zijn (lees: dus een week). Uiteindelijk is de bestelling 'gewoon' door de brievenbus aangekomen. Dus: niets aan te merken op AllYourGames zelf, heeft alleen als nadeel dat je afhankelijk bent van postNL bij je preorder...

Goede, snelle service

Prima webshop. Duidelijk. Goede snelle levering en berichtgeving.

prima geen problemen

prima service, snelle levering, gewoon goed.

Supersnelle service!

Nu 2x besteld en meteen de dag erna in huis! Fijn dat het ook wat scheelt qua prijs!

Echt super snel geleverd.

Na de bestelling, voor een zeer scherpe prijs werd de game ook super snel geleverd. Echt top.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop