Goede en snelle levering

Helemaal top

Snel

Na telefonisch contact goed geholpen over bestelling.

Kleinkinderen kregen games van Sinterklaas.

Goedkoop en super snel ontvangen

Makkelijk te bestellen, lage prijs, snelle levering

Great.

Really pleased with the service.

perfect em snel in huis

heb nu al 2x iets besteld en netjes en snel in huis. Ik ga hier vaker bestellen en zal mede gamers ook hier naar toe sturen.

Fantastische service hier!

Giga aanbod, duidelijke en overzichtelijke website, supersnelle levering. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop! Ik heb mijn vriend er namelijk intens gelukkig mee gemaakt ;) Keep up the good work!

Doen wat ze beloven

Snelle levering, helaas toch een dag later dan de release binnen gekregen maar dat kwam door de drukte bij postnl en is niet aan de winkel te wijten. Komen afspraken na en hebben goede prijzen. Tevreden.

super snelle en tijdige levering

spellen goedkoper dan in andere webshops, zeker als je combineert. snelle levering

Product tijdig en voor goede prijs verstuurd.

Goede ervaring. Enige aanbeveling is laten weten hoe product is verstuurd. Nu per brief post. Daardoor wachtte ik tevergeefs op T&T code. Neemt niet weg dat product er op tijd was.

Scherpe prijzen, snel geleverd

Vaak de laagste prijzen en tevens snel geleverd!!

Betrouwbaar en scherpe prijzen

Zeer betrouwbare webshop die vaak net iets scherpere prijzen hanteert dan de concurrentie. Daarnaast is de website overzichtelijk, en werkt de beschikbare mobiele app ook prettig. Wat ook echt een pré is, is dat men netjes even een berichtje stuurt wanneer je bestelling wegens omstandigheden niet op de dag van release kan worden bezorgd. Goede service. Ik zal hier in de toekomst absoluut vaker een bestelling plaatsen!

Snel en eenvoudig

Niks op aan te merken, product geleverd op de dag van release.

Makkelijk

Makkelijk en snel besteld voor een zeer scherpe prijs.

Snel geleverd, duidelijke communicatie, alles naar verwachting.

Snel geleverd, duidelijke communicatie, alles naar verwachting.

Goedkoop en goed

Snelle verzending en een goede prijs. Ga zeker vaker bestellen voor mijn zoon.

heel goed

leuke spel en een nette snelle verzending

Pre-order te laat bezorgd

Dit was de eerste Pre-order die ik bij jullie bestelde. Ipv donderdag kwam hij dinsdag de volgende week pas aan. Het zat wel netjes verpakt en was niet beschadigd, maar ik heb er wel lang op moeten wachten. De prijs was wel iets goedkoper dan bij andere webshops.

Snel geleverd en leuk spel

Spel gekocht voor de 12e verjaardag van mijn zoon. Hij vindt het spel echt super leuk. Heel veelzijdig!

Super goede service

Als er een prijsverlaging komt kort na de aankoop dan verrekenen ze het verschil!

Snelle levering top!

Geen 1 x iets mis gegaan, lekker goedkoop

Leuk spel, goede website, snel binnen

De website doet wat het beloofd; de volgende dag in huis. Ik kreeg wel een berichtje dat door de drukte er een kans was dat een dag later zou kunnen aankomen, maar dat was niet het geval. Het spel zelf is super leuk. Heb er al uren speelplezier van. Dus: website en het spel zijn een echte aanrader!

snel en correct

Mooie prijs, snelle en correcte levering zonder problemen. Zoals het moet!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop