Prima snelle levering

Via marktplaats bij deze website gekomen. Spel die ik wilde(COD Cold War) was uitverkocht. Gebeld met klantenservice en die heeft gelijk eentje beschikbaar gesteld. Direct besteld en volgende dag gelijk binnen. Tevens goedkoopste van allen. Echt top!

nieuwste games,maar dan goedkoper

ik heb assassins creed valhalla gekocht,die was en goedkoper en is een super game. werd ook zeer snel geleverd. hier zal ik zeker weer wat bestellen het spel zelf is super vet,ik ben vooral iemand die ook al de side missions speelt en die zijn er ook genoeg. mooie grote open wereld zoals je gewend bent bij assassins creed

Service goed

Goede service, snelle levering, en mooie games voor een mooi prijsje;) ik ga hier vaker bestellen.

prima levering en keurig op tijd

bestelling is keurig uitgevoerd geen enkel probleem

Goed, betrouwbaar

Concurrende prijzen. Snelle levering. Goed verpakt. Product klopt en kwalitatief Doos en 'unwrapping' kan evt. wat meer beleving aan toegevoegd worden ;) Maar daar dat is iets persoonlijks denk ik.

snelle levering van een kwaliteitsvol product

ik had een gale nodig voor de switch die ik nergens anders vond en bij allyouregames gevonden en het was dezelfde week nog geleverd. Top service

Snelle verzorging!

Voor 6 uur besteld, en ik had het de volgende dag al in huis. Dankjewel!

Correcte levering

Het was een cadeau, dus nog niet uitgepakt.

Ik had best wel laat m'n pakketje besteld want ik had het de volgende dag al nodig. Ik was bang dat het het op tijd zou komen, maar dat kwam het wel. Super!

Goede prijs en snelle verzending.

Zeer goede ervaring. Goede prijs en game werd snel verzonden.

Goed spel mooie prijs

Snel geleverd en goede kwaliteit

Top winkel

Makkelijk en erg goedkoop en zeer snel geleverd

De service is goed

Is goed bevallen om íets bij jullie te bestellen

Spellen zijn scherp in prijs en vlot geleverd, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Prima website, product op tijd geleverd

Mijn product was de volgende dag geleverd. Enige nadeel was dat het spel/DVD los in het hoesje zat, dit kan krassen veroorzaken.

Netjes en op tijd

Aanrader

100% de goedkoopste en snelste

Top bedrijf en service,had een mailtje gestuurd ivm een ps5 game ,netjes dezelfde dag nog antwoord en had de game binnen op de dag van release.

Alles uitstekend gegaan

Hele goede en correcte verzending

Snel geleverd.

Goed en snel.

Goede snelle site, duidelijk en scherpe prijs

Overzichtelijke en duidelijke website , laage prijs , snelle levering.

Vlot binnengekomen!

Snel binnengekomen, sealed en helemaal in orde!

Snelle verzending had het de volgende dag al. Duidelijk beschrijving met filmpje erbij. En de beste prijs

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop