Goede prijs en vriendelijk

Ik kan Allyourgames van harte aanbevelen.

Geweldig spel!

Dit spel is super omdat er een goede multiplayer in zit, leuke Maps, leuke zombie mode en al met al een top campaign waar veel tijd en energie in is gestoken! Ik heb nu al 24 uur denk ik in het spel zitten en ik zou hem aanraden!

Ik heb via een FaceBook actie het spel Fast And Furious Crossroads gewonnen. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Heb inmiddels al een paar plezierige uurtjes in het spel zitten

Snel en correct

Snelle levering en correcte afhandeling.

Makkelijk te bestellen en super snelle levering!

Bestelling keurig op tijd in huis

Spel gezocht als Sinterklaascadeau. Snel gevonden, goede prijs en keurig op tijd bezorgd. Gewoon zoals het hoort.

Goede prijs, goede levering op tijd!

Ik kon hier Age of Calamity goed pre-orderen en kreeg mijn bestelling op release binnen! Niks mis mee.

Prima, snel en netjes afgeleverd

Levering ging snel ondanks de drukke periode.

Snel bezorgd

Alles keurig geregeld

De goedkoopste van Nederland!

Ik bestel al een tijdje mijn pre-orders. Zo ook Assassins Creed Valhalla. Deze lag keurig op de datum van release in de brievenbus. Echt een aanrader!

Scherpe prijzen, snelle levering

Ik had een game besteld die nog moest uitkomen. Precies de dag dat de game uitkwam lag deze in mijn brievenbus. Daarbij heeft AllYourGames een duidelijke website en zeer scherpe prijzen.

Snelle en de beste prijs

Ze zijn altijd de laagste prijs en en snel bezorgd

Snel en verzorgd geleverd

Snel en verzorgd geleverd. Een te vreden klant.

Goed product en snelle levering

Snelle levering en een goed product

Goede prijzen, snelle levering!

Eigenlijk reageer ik alleen om kans te maken op teruggave van het aankoopbedrag. Desondanks moet ik zeggen dat de service van AYG altijd uitstekend is geweest en de prijzen zijn ook altijd goed!

Toppie

Snelle levering en artikel perfect geleverd

Alles in 1 woord: perfect! Van bestelling tot levering

Spellen zijn hier echt het goedkoopst, worden snel en goed verpakt geleverd

Goede service, snelle levering, goede prijs

Allyourgames is een webwinkel waarbij je vooral populaire games kunt vinden en bestellen. De games zijn snel geleverd en ik bestel vaak van deze site. De prijzen zijn ook meestal lager dan bij andere (web) winkels.

Altijd goed en op tijd!

Meestal de goedkoopste en top service! Bestel er al jaren.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Niets te klagen

Prima levering, snel en netjes verpakt

Ik werd netjes geholpen en kreeg snel m’n geld terug

Snelle verzending en goede prijs

Na mijn bestelling direct verzonden. Helaas door de post niet de volgende dag in huis. Pas 4 dagen later, maar dat ligt niet aan allyourgames maar de post.

Uitstekende service

Ik had een spelletje voor de ps4 gekocht voor mijn dochter. Direct daarna ontving ik een bevestiging in mijn mailbox. Daarna ben ik bij elke stap onderweg op de hoogte gehouden. Het pakketje kwam keurig in een goede verpakking op tijd in de brievenbus. Al met al dik tevreden. GA ZO DOOR

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop