Cold war besteld en de volgende dag (release dag) meteen op tijd binnen. Ook was het de goedkoopste die ik kon krijgen.

Snelle levering, mooi product

Snelle correcte levering zonder enig gedoe, per mail gelijk bereikbaar, zo doorgaan! Ben erg blij met allyourgames.

Goede service en op tijd.

Zoals beloofd op de releasedatum mijn game ontvangen en voor de goedkoopste prijs!!!!

Beste prijzen

Heb Assassin's Creed Vahalla 5 euro goedkoper kunnen kopen met DLC. Ik zal terug komen als deze is uitgespeeld.

Oplossingsgerichte service

Ik wou mijn bestelling nog aanpassen en hieraan een item toevoegen. Ik werd hier op een correcte en snelle manier geholpen. Waarvoor dank!

Niks op aan te merken

Site is duidelijk, net zoals het bestelproces. Verliep allemaal soepel en het pakketje kwam op de juiste datum binnen!

COD Cold War op releasedatum geleverd.

Geweldige site

Ik bestel altijd bij jullie de games van Nintendo switch top service en snelle levering

Geweldige service

* Snelle levertijd * Vrijwel altijd een betere prijs op producten dan bij andere webshops

Zeer tevreden!

Top mooie ervaring. Goede service, snelle levering top!

Prima geregeld

Snel besteld en op de afgesproken dag keurig bezorgd.

Supergamesite

Iedere keer weer een goeie service en games die het best betaalbaar zijn online.

Bestellen was super makkelijk en de bestelling is mooi op tijd geleverd.

(Bijna) altijd de goedkoopste, en snelle verzending!

Koop hier voornamelijk Nintendo Switch games, in de vergelijking sites komen ze altijd als goedkoopste tevoorschijn. De games zijn altijd dezelfde dag nog verzonden en dus de volgende dag binnen.

Op vrijdag besteld en zaterdag meteen netjes in huis!

Snelle levering, goed product Goede prijs

Snelle levering, goed verpakt en een scherpe prijs!

Een game voor de PS5 besteld, welke een dag na release op de deurmat lag. In dit geval geen probleem, want de PS5 kwam pas een week later uit. Niets op aan te merken, en de scherpste prijs van Nederland!

Ptima webshop en snelle levering

Gewoon goed.

Op tijd binnen en goede prijs!

Goed snel en goedkoop

Alles volgens wens besteld en bezorgt voor een hele goede prijs!

Topwinkel

Makkelijk bestellen, snel geleverd, kortom een topwinkel!

Snel en goed geleverd.

Bestel regelmatig bij jullie. Prijzen zijn goed, levering is snel. Dik tevreden.

Games netjes op release geleverd voor een goede prijs

Games netjes op release geleverd voor een goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Zeer tevreden met de snelle levering van het spel. De prijs was ook lager dan bij de concurrenten. Ik kende de webshop voor mijn bestelling nog niet, maar zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop