Goede snelle levering

Echt een aanrader, en op dat moment een van de goedkoopste. Meteen een vriend aangeraden ook bij jullie een spel te komen kopen. Snelle levering en geen haken of ogen. Vandaar een zeer goed

Wel goed, goed geprijsd ook!

Simpele website met goede competitetieve prijzen.

Een super snelle service

Snel geleverd.

Snelle service, netje verpakt. Zondag besteld dinsdag in huis.

Geen klachten, snelle levering

Goed, alles naar wens.

Alles is goed geregeld

Super bedrijf

Blij en snel geleverd

Producten snel geleverd en goed! Bedankt

Snelle levering en netjes verpakt

Niets op aan te merken, dus een uitstekende ervaring

Zowel een klantvriendelijke webshop als een goede en tijdige levering! Dit was de eerste keer dat ik via AllYourGames.nl een videogame kocht, en ik was zeer tevreden. Dit wordt zeker niet mijn laatste keer!

Eerste keer besteld bij jullie. Goede prijs en snelle levering. Fijne bestelervaring.

Snel en beste prijs

Game was op release datum binnen en was één van de goedkoopste die ik kon vinden.

Spel werd netjes de volgende dag geleverd

Duidelijke website, goede prijs. Spel werd de volgende dag geleverd zoals stond aangegeven.

Altijd netjes en op tijd geleverd.

Altijd netjes goed afgehandeld en alles op tijd afgeleverd. Top bedrijf.

Snelle website en levering.

Tevreden!

Snel en goed geleverd

Ik had een pre-order geplaatst en die is inderdaad op de releasedate binnengekomen. Super goed service dus, en voor prima prijzen!

Goede service voor een betaalbare prijs.

Uitstekende service

Zondag mijn game besteld en dinsdag geleverd. Super service !!!

Op de release datum binnen

Het is altijd spannend een game te pre orderen. Krijg je hem wel binnen op de release datum? Bij All Yur Games was dit geen probleem. Niet alleen was de nieuwe Call of Duty game hier het voordeligst. De dag dat hij uitkwam was hij gewoon binnen gekomen, dat werd overigens ook duidelijk gecommuniceerd in de mail.

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Kwam snel aan!

Game was snel geleved en doet het perfect.

Één van de goedkoopste en verzending zoals beloofd!!

Pre order geplaatst. En zoals vooraf stond vermeld qua lever datum nagekomen!! Dus gewoon TOP!

helemaal tevreden

makkelijke website, snelle levering, geen onverwachte verassingen.

Snel bezorgd en was goedkoper dan elders!

Ik ga vaker bij deze webshop bestellen. Wij waren super tevreden. Snel bezorgd en was goedkoper dan elders.

Ik bestel vaker bij AllYourGames.nl en ik heb niks te klagen. Pre-orders komen altijd op tijd binnen. Eventueel retourneren is geen probleem Altijd goedkoper dan bij mediamarkt of bol.com

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop