Tevreden met prijs en aanbod.

Ben zeer tevreden.

Keurig geleverd op de release datum voor een goede prijs

De game Assassin’s Creed Valhalla besteld, keurig geleverd op de release datum mét poster en voor een hele goede prijs!

Prima en vlug geleverd = goede service

Zie boven

Snel, goed verpakt, nette prijs en goed op de hoogte gehouden.

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Alles volgens afspraak.

Correcte service

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Snel, prima prijs en komt na wat er wordt beloofd

Voor vragen prima telefonisch te benaderen. Prima prijs en aangegeven levertijden worden nagekomen! Erg tevreden en bij een volgende aankoop zal ik zeker eerst hier kijken.

Goede snelle service nooit problemen

Vaak besteld en altijd zonder problemen altijd snelle service

Snelle levering , goede prijs

Goede service , snelle levering . Goed verpakt

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van wanneer het zou komen. En goed verpakt.

Goede prijs en kwaliteit

Nette prijs en op tijd verzonden. Ook goed gecommuniceerd over de bezorging.

Snel, goedkoop en gebruiksvriendelijk

Maken altijd waar ze beloven en zijn vaak ook de goedkoopste. Geen op of aanmerkingen dus volle 5 sterren/cijfer 10

Snel geleverd, perfect afgehandeld!

S’avonds besteld, volgende dag keurig verpakt in de brievenbus. Tussendoor diverse mails met bevestiging en voortgang. Keurig!

Het pakket kwam netjes op tijd, was niet beschadigd en de extra poster erbij zag er waanzinnig uit.

Snel en duidelijk

De game die ik bij allyourgames heb gekocht kon ik nergens goedkoper vinden. Daarnaast was hij er gewoon de volgende dag al. De site zelf vond ik ook erg duidelijk te navigeren en ik vond het fijn dat er ook aanbevolingen stonden die ik echt misschien zou willen spelen/kopen.

Betrouwbaar, snelle levering en betaalbaar

Ik ben echt fan van All Your Games want ze zijn betrouwbaar, goedkoper dan vele andere en snel in het leveren van spellen. Dit zijn dingen die je graag ziet in een winkel daarnaast geven ze soms leuke extra's weg bij games. Tot nu toe altijd goed gegaan. Goed en snel contact met de klantenservice indien nodig en wat kan ik nog meer zeggen? Ga zo door!

Mooie prijzen en snelle service

Mijn ervaring tot nu toe is dat je bestelling netjes de volgende dag of de dag van release bij je is en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Gewoon goed

Product eerder binnen dan verwacht, keurig verpakt, jammer dat er geen bedankbrief is bijgevoegd, dan was het een negen geworden.

Snelle accurate service voor scherpe prijs

Mijn laatste bestelling was een pre order, deze netjes betaald en vervolgens werd deze netjes op de dag van release thuis afgeleverd.

Veel keus, goede prijs en snelle levering

Alles wat ik zocht kon ik hier vinden, het was een goede prijs en de mijn bestelling was snel binnen.

Top service alleen was het spel wat minder maar ja daar kan allyourgames niks aan doen

Supersnel

Levering dag na bestelling.

Snellere levering en scherpe prijzen

Mag graag games aanschaffen bij AllYourGames vanwege de snelle levering en de scherpe prijzen. Dikke aanrader!

Snelle levering, beste prijs!

De controller die ik heb besteld was de volgende dag binnen! Super service!

Goede service, en vaak de laagste prijs

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop