Vlotte afhandeling

Snelle levering en gewoon door de brievenbus. Helemaal geweldig.

Top!!

Bestellen ging eenvoudig. Ging tijdens bestellen wat fout, snel gemaild en zelfde dag nog opgelost. Spel zelfs een dag eerder gekregen dan gepland. Top dus!

Goed geregeld!

Eergisteren besteld, gisteren in de brievenbus! Goed verpakt en uiteraard de games netjes in de seal en werkend. Nu moet ik verder met gamen :-) ga zo door AllYourGames!

Top, pre-order was precies op tijd.

Wederom een zeer prettige ervaring en een vlotte levering

Ik heb Fifa 21 besteld, deze kreeg ik een dag voor de release al geleverd. Een zeer betrouwbaard bedrijf, absoluut een aanrader.

Game via pre-order besteld. Eenvoudig om te bestellen en prima op tijd geleverd.

Snel, netjes, op tijd.

Prima service. Op tijd geleverd. Goed verpakt. Meer kan ik er niet over zeggen.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Fijne webwinkel met snelle levering

Een fijne webwinkel die snel levert en vaak ook interessante prijzen heeft. Ook games op release leveren is een aanrader, komt altijd op de dag van release aan.

Na een probleem met de levering goed geholpen

Levering duurde te lang. Uiteindelijk toch netjes gelopen door de klantenservice.

Heerlijke game

Zoals altijd is de fifa game het wachten waard.

Alles keurig voor elkaar

In het begin wat sceptisch gezien de vele negatieve reviews o.a. op Google. Toch een bestelling geplaatst en die is netjes verlopen. Zaterdag bestelling geplaatst was zoals het hoort dinsdag in huis per PostNL brievenbuspost. Enkel het spel is Engelstalig ipv NL. Dit is voor mij absoluut geen probleem, maar voor een ander misschien wel. Dit zouden ze eventueel wel in de omschrijving van de game kunnen zetten. Ik zou zeker nog een keer bestellen.

Zoals altijd zeer tevreden

Ik heb nu mario all stars 3d gekocht, overal uitverkocht behalve hier. Altijd betere prijzen dan alle andere winkels, ook de service is perfect! Al met al als je slim bent bestel je hier

Goedkoop, snel geleverd!

Spel twee dagen voor de release besteld voor een lage prijs en het werd de volgende dag al bezorgd (dag voor de daadwerkelijke release).

Op tijd en onbeschadigd, plus de beste prijs!

Op tijd en onbeschadigd, plus de beste prijs!

Netjes op tijd bezorgt.

Site is duidelijk. Bezorging op datum dat het werd aangegeven.

Snel, betrouwbaar, top

Ik kijk altijd kort bij google shopping naar verschillende aanbieders. Uw site komt altijd als goedkoopste naar voren qua aankoop en verzend kosten. Snel en tijdens het wachtproxes duidelijk en overzichtelijk. Aanbeveling; doe meer aan marketing, dan gaan bol.com en amazon zich wellicht zorgen maken haha

Snelle bezorging

Het vinden en bestellen van het spel was makkelijk. Het werd snel bezorgd en ik had geen problemen bij de betaling

Prima afhandeling van bestelling, doen wat er beloofd wordt!

Altijd alle producten scherp geprijsd, tijdig en goed verpakt geleverd, bestel hier consequent en zal dat blijven doen.

Snel en betaalbaar!

snelle levering, betaalbare games!

goedkoop en snelle levering

Snelle levering en goede service.

Duidelijke website waar je makkelijk de weg op vind. Snelle levering en een goede afther sale.

Perfecte en snelle levering!

Game gekocht en snel geleverd

Goed!

Niks om op aan te merken. Krijg altijd me bestelde spellen op tijd geleverd. Soms zelfs 1 dag eerder volgens verwachting.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop