Super goed

Heb al 2 spellen besteld en alle 2 zijn ze snel en goed aan gekomen en veel goedkoper dan andere winkels! Ik ga hier vaker bestellen !

Snelle service, goed product, ben goed op de hoogte gehouden!!

Snelle duidelijke levering.

Superservice

Snelle levering, makkelijke site, en wordt goed op de hoogte houden, wanneer het geleverd wordt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goedkoper dan meeste andere plekken en betrouwbaar

Goedkoper dan andere webshops dus voor deze gekozen en weer prima bevallen.

Afspraken nagekomen

Snelle deal en komen afspraken na, ook word er netjes aangegeven dat 98% cd zendingen de volgende werkdag geleverd worden.

Top ervaring!

Regelmatig bij ALLYOURGAMES.NL besteld en is altijd goed gegaan. Tot nu toe altijd op de afgesproken datum bezorgd. Ze komen hun afspraken na.

Snelle levering, top!

Ik ben erg tevreden over de bestelling en de levering van het spel. Ga zo door!

Niet optijd geleverd

Ik snap dat het iets later geleverd kan worden. Maar om het vervolgens met een briefenbus pakket te verzenden. waardoor ik nog 4 dagen moest wachten vond ik erg matig.

Beste webeinkel voor spelers

Grote aanbod, kleine prijsen, snelle aflevering! Super dupper webwinkel! Een aanrader!

Helemaal Top !

Helemaal top snel verzonden volgende dag in huis.

Goede communicatie en top levering

Ik had Mafia Trilogy een dag voor de release besteld en ook ongeveer een half uur voor sluitingstijd. Ik kreeg daarop binnen een half uur een e-mail. De levering zou een dag vertraagd worden omdat er niet genoeg exemplaren waren voor alle pre-orders en dat het first come, first serve principe werd gebruikt. Logisch natuurlijk dus ik moest een dagje langer wachten. Als ik dat niet wilde kon ik kostenloos annuleren. Dat heb ik niet gedaan en jawel, een dag later, netjes verpakt, viel de Mafia Trilogy netjes op de mat. Kortom, uitstekende service.

Snel en degelijk geleverd tegen een goede prijs!

Fijne webshop. Op tijd geleverd. Erg tevreden!

Aanrader voor iedereen hier te kopen.

Alles prima, een spel als cadeau gekocht voor een vriend van me en op tijd geleverd en netjes. Ik woon in het buitenland dus betaalmogelijkheid is iets wat hoog in het lijstje bij mij staat. Top webshop!!! Aanraders

Heel goedkoop en snel geleverd ik zal zeker weer terug komen om meer te bestellen!

Van bestellen tot een aan het ontvangen!

Super tevreden met de levering. Juiste prijs en goede service!

Deze site is gewoon de beste

Altijd de laagste prijs en snelle verzending. Wat wil je nog meer?

Uitstekend!

Meerdere games hier besteld, en tot op heden altijd de volgende werkdag geleverd. Super service tegen scherpe prijzen!

Snel geleverd, mooi spel. Zeer tevreden.

Snelle levering, produkt in goede staat

Snelle levering, produkt in goede staat. Kortom goede service

Ben zeer tevreden

De bestelling was de volgende dag al in de brievenbus.

Op tijd volgens afspraak geleverd

Op tijd volgens afspraak geleverd En een scherpe prijs.

Zoals tevoren aangekondigd werd het product geleverd t

Zoals beloofd aangekomen

Simpelweg perfect

Game kwam optijd binnen, netjes verpakt. Niks op aan te merken!

Goede snelle service

Het was een goede snelle levering duidelijke website

Top bedrijf.

Komen afspraken na en leveren voor de juiste prijs!!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop