Foutloos

de bestelling liep vlekkeloos en op de afgesproken dag werd het pakket afgeleverd. Geen problemen en dus helemaal top!

Goede service en snelle verzending

Via de website het spel gekocht en op de gegeven datum was het ook binnen. Super service en aardige mensen aan de telefoon. Ga er zeker vaker wat kopen

Laagste prijs met een snelle levering

Heb hier al een x aantal games gekocht en super tevreden over de prijs en levering!

Duidelijk, snel geleverd en scherpe prijs

Duidelijk, snel geleverd en scherpe prijs

In de afgelopen tijd zéker 10 games gekocht voor een hele goede prijs. Enorm te spreken over de snelle levering en verdere service. Favoriete gamewinkel!

Snelle levering.

Gewoon goed

Snelle verzending en gewone prijs. Niets bijzonders is soms ook goed.

Alles was in orde!

Bestelling kwam helaas niet de volgende dag binnen (schuld van PostNL en Corona). Alles netjes verpakt en goede kwaliteit!

All good

Shiping next day, good price, cheers

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle levering, perfect product, goede service

Bestellen bij Allyourgames is altijd fijn. Nieuw spel kopen en de volgende dag in de bus hebben en bij pre-orders zijn de spellen ook altijd op tijd. Daarnaast heeft Allyourgames goede prijzen waardoor ik bijna altijd mijn nieuwe spellen hier koop.

Nette en vlotte afhandeling, alles naar wens en snel geleverd

Bestelling zoals je wilt dat dit overal zo gaat: Makkelijk en snel bestellen, vlotte en duidelijke afhandeling en zeer snel geleverd. Ga zo door!

Snel!

het was een goede en snelle levering

ik vind het echt goed dat jullie zo snel leven dankjewel!

top

snelle levering en het spel is nog als nieuw

Het spel is een aanrader!

Goed verhaal, goede karakters en goede gameplay.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb een game besteld maar die nog niet ontvangen. Klantenservice is wel heel vriendelijk en ik heb er alle vertrouwen in dat dit opgelost gaat worden, maar op dit moment is het natuurlijk niet mogelijk een hoge rating te geven. Edit: nadat mijn game definitief niet binnengekomen was, hebben we met spoed een nieuwe verzonden.

Perfecte levering

Prima snelle levering.

Duidelijke website, leuke prijs en snelle levering

De artikelen zijn makkelijk te vinden op de website en je kunt artikelen zoeken. De prijzen zijn altijd goedkoper als bij andere bekendere webshops. Vandaag bestellen en morgen al in huis.

Y

G

snelle en correcte levering

Gemakkelijk bestelproces, en binnen de beloofde tijd had ik het juiste product in huis. En voor een scherpe prijs.

Snelle en correcte levering

Voor de release al in huis

Goede prijzen en keurig op tijd in de brievenbus..

Jullie leveren lekker snel

Ik heb eigenlijk niks over jullie te zeggen. En dat is het beste wat ik over jullie kan zeggen. Dus 'gewoon' een 10

Nog vóór officiële releasedatum ontvangen

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop