Snel en precies

De laagste prijzen met een betrouwbare levering

Het spelletje voor mijn zoontje, de derde die ik hier al bestelde, werd ook ditmaal weer aangeboden voor de laagste prijs te vinden op Internet. Na een online betaling, kreeg ik het met de brievenpost een dag later in huis, zoals voorspeld. Ik ben heel tevreden met AllYourGames.nl!

erg tevreden

Erg tevreden over de snelle service en verzending. Helemaal niets op aan te merken! Ga zo door!

Uitstekende service

Prijzen zijn scherp van de games en accessoires....ze houden deze markt goed in de gaten waardoor je echt nooit teveel betaald voor je games en goed en snel service.

Erg goed

Bestelling was op tijd verzonden. 1 dag na release binnen maar dat lag aan de postbezorging. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Fijne aankoopervaring, van het winkelmandje tot de brievenbus. Prima prijs, goede communicatie en snel en tijdig bezorgd. Goed ingepakt, niets op aan te merken.

Vertrouwde shop.

Bestel hier al jaren vast. Altijd snel binnen en goed verpakt. Lage prijs en grote aanbod ook erg prettig, zou het zeker aanraden :)

Zeer snel geleverd.

Verrast door de snelle service!

Snel geleverd, gesealed, en wat goedkoper dan de rest

Beste winkel voor games

Altijd optijd

Niks op aan te merken.

Bij AllYourGames.nl het nieuwe Tony Hawk spel besteld. Het betrof een preorder, welke netjes op de dag van release door de brievenbus kwam (Goed verpakt). Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de email, en qua prijs was het ook de voordeligste aanbieder.

Correct en vlug geleverd.

Eerste keer voor mij. Was positief.

Goed en snelle levering

uitstekende beelden , leuk spel een aanrader !

Top shop!

Prima winkel die doet wat ze beloven! Gemakkelijke manier van bestellen en Netjes op tijd geleverd.

Goed en snelle levering

Goede, snelle verwerking en levering van mijn bestelling!

geweldig

uitstekende beelden , leuk spel een aanrader !

Snel besteld, op tijd geleverd

Besteld, bestelbevestiging, volgende dag in huis, zoals bevestigd.

top

ga zo door de snelste die er is goede en snelle service.

Uitstekende afhandeling van m'n order. Spel op tijd geleverd en tegen een zeer nette prijs. Perfect

Super leuk spel

Makkelijk in de omgang voor kinderen. Althans mijn zoontje had het al vrij snel door.

Goedkoop en adequaat

Erg scherpe prijzen en netjes verzonden

Snelle levering Goede prijzen Goede communicatie over de bestelling Heb pas 2x iets besteld maar niets op aan te merken...

Snel

Goede prijs, snelle levering

Al jaren bestel ik bij deze site en ze hebben altijd een scherpe prijs en een snelle levering, gewoon top

Prettig geprijsd

Prettig geprijsd en snel geleverd.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop