perfect van bestellen tot levering

Supersnel geleverd,leuk ingepakt en een ruime keuze aan games. Ik bestel hier zeker weer.

Must Have Game

Ik heb Death Stranding gekocht en tot zover is het een unieke ervaring. Het oogt mooi en is een typisch Kojima spel.

Hele fijne site

ik vind de site makkelijk te bedienen je kan goede games vinden. Het zijn gewoon de orginele games die je dan ontvangt vaak is het op deze site wat goedkoper

Geen verkeerde ervaring!

Product in prima staat ontvangen en snelle levering super fijn!

Prima geregeld

Spel besteld en snel binnengekregen

Goede prijs, snelle levering, betrouwbaar

Ik heb al mijn bestelde producten voor een goede prijs. Ook is het snel binnen. Dat is fijn, want elke game wil je graag snel spelen! Betrouwbare leverancier.

zeer netjes en vlot afgehandeld

Goede ervaring doen wat ze schrijven

Leveren snel volgens afspraak

Snelle levering, alle producten op voorraad en goed verpakt binnen 24 uur onze games voor de Ninentdo Switch ontvangen (via brievenbuspost dus hoefden niet thuis te wachten op de postbode). Wij zijn we erg blij mee dat dit zo kon. Zo worden de de vakantiedagen in eigen huis toch nog een 'uitje' met het hele gezin... TOP !!

Levering binnen één werkdag

Een aantal games besteld, tot nu toe elke keer binnen één werkdag geleverd. Gewoon goed voor elkaar. Verbeterpunt zou zijn om Track & Trace te hebben zodat je weet wanneer het spel er is ;)

Prima alles naar wens

Spel optijd ontvangen, netjes volgens afspraak.

Snelle levering!!

Het cadeau werd snel geleverd en de kleinzoon was er erg blij mee!

alles naar wens

Zoals verwacht snel levering product goede verpakt.

Super, goede service en snelle levering

Zeker een aanrader om hier een game te bestellen

product ontvangen zoals aangegeven !

Snel geleverd, goed verpakt.

Niks te klagen, precies wat ik wilde.

Gewoon prima

snel geleverd en goede kwaliteit

What u see is what u get

Ghost of Tsushima gekocht voor een hele goede prijs. De volgende dag in huis en gamen maar. Verpakt in een goede stevige enveloppe.

Leuk

Super leuk

Zonder problemen goedkoop snel in huis

Goedkoopste aanbieder van het spel dat ik nodig had, binnen een dag in de brievenbus zonder poespas.

Makkelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering, top.

Geweldig!

Fantastische webshop! Lage prijzen en de volgende dag in huis. Ik heb hier vaak besteld, en altijd naar tevredenheid.

Goede prijs en snelle levering

Een stuk goedkoper dan bij de concurrent, nette snelle levering

Heel tevreden

Het was gemakkelijk om de game te bestellen en het was de volgende dag in huis. Veel games zijn hier goedkoper dan elders.

Alles snel en uitstekend geregeld

perfect geregeld ga zo door

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop