Hoewel 2 van mijn 4 bestellingen later kwamen dan werd gezegd, is het uiteindelijk allemaal netjes opgelost en ik zal zeker mijn volgende bestelling weer bij all your games doen.

Goed geleverd, leuk spel

Ik had al eerder spellen bestelt die goed zijn geleverd op de afgesproken tijd, of zelfs eerder dan dat. Het is simpelweg een belovende ervaring

Uitstekende service

Prima prijs snel geleverd

Snel, makelijk en betrouwbaar

Goede, snelle service

Ik heb mijn bestelling zoals beloofd al snel ontvangen en heb hier per mail duidelijke info over gehad.

Goede en snelle levering

Weet nog niet of de games goed zijn. Zijn voor mijn klein zoons voor hun verjaardag. Maar dat is nog niet zo ver.

Snel, goedkoop en goed.

2e keer besteld. Volgende dag mn bestelling binnen. Super fijn.

Ik ben een terugkerende klant, zelfs als ik toch elders kijk.

Top shop dit. Duidelijk, goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie. Ik raad deze shop zeer zeker aan.

Super service!!

De beste online shop voor je games! Ze doen het al de beste

Snelle levering, goeie service , eerlijke prijzen

Snel aangekomen en top

Gwn fijn

Civilisation VI

Goed aanbod, Goede prijs, Snel geleverd. Weinig op aan te merken, ik zou er opnieuw kopen.

Top service voor de scherpste prijs

Verreweg de goedkoopste partij en topservice. Vandaag besteld, volgende dag binnen.

Prima webshop

Makkelijke en duidelijke webshop. Scherpe prijzen en levering altijd netjes op tijd.

TOPPIE

de beste die er voor mij is snelle levering.

Mooie prijzen en snel binnen games waren goed verpakt! Koop hier zeker weer opnieuw

Niks mis mee

Snelle levering, goede prijs, helemaal tevreden!

Hartstikke goed

Pakketje was 1 dag later als was aangegeven maar voor de rest prima

Goed geholpen, snelle levering!

Er ging iets mis met betalen maar had al snel contact met de klantenservice binnen een uur was het opgelost en de volgende ochtend lag de game op de mat!

Eerste keer en zeker niet de laatste

Voor het eerst bij AllYourGames besteld. Altijd even afwachten hoe het bij goedkope winkels verloopt, maar prima op de hoogte gehouden van het verzendproces en de game keurig op tijd in huis. Inmiddels veel gespeeld, dus alles naar volle tevredenheid! We komen zeker terug!

Top aankoop

Moest snel een spelletje in huis hebben voor een verjaardag, dus heb maandagochtend besteld, in de middag email gekregen dat hij bij postNL is en dinsdag middag binnen gekregen, dus top!

Goede levering!

Ik heb op deze site meerdere malen Nintendo switch games besteld en ben er erg tevreden over. Pakketje kwam door de brievenbus in mooie verpakking. Geen beschadigingen of andere problemen. Bestelling meteen de volgende dag afgeleverd.

Vlotte levering op voorraad

Vandaag besteld morgen in huis en dat klopt perfect. Geen geouwehoer van nalevering of vertraging achteraf door corona, keurig volgens wat ze beloven.

Geweldige website!

Ik kon bij jullie Paper Mario; The origami king goedkoper krijgen dan waar dan ook. Omdat ik met een laag budget zit was dit echt een redding voor mij, die 7/8 euro korting kan ik weer wat boodschappen van halen en de gratis verzending was de kers op de taart. Ik zal jullie zeker aanbevelen en jullie zien nog wel weer nieuwe orders van mij binnen komen!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop