Super bedrijf snelle levering

Goede prijs en netjes direct geleverd.

Prijzen vergeleken en bij Allyourgames terecht gekomen. Levering prima op tijd volgens planning.

Prima site

Prima site omdat ik het binnen 1 dag kreeg en in goede staat

Goeie service

Snel bestelling verzonden en bezorgd, game nog nieuw in de verpakking

De perfecte winkel voor je games

Het is uitstekend geregeld. Het is goedkoper dan elke andere winkel, het is de volgende dag bezorgd en het past meestal gewoon door je brievenbus! Ik raad deze winkel zeker aan.

Verschrikkelijk

Ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik had een paar spellen besteld, echter waren de hoesjes niet in het Nederlands. Maar, bij Mario Odyssey bijvoorbeeld, staat op de productpagina zelfs gewoon het plaatje van het Nederlandse hoesje. Update: Ze hebben de afbeelding van het Nederlandse hoesje op de productpagina vervangen. Ik zie dat ze hieronder ook ontkennen dat ze een Nederlandse hoes aanboden. Beide zaken zijn nogal bijzonder, aangezien ze naar mij toe claimden dat de Nederlandse hoes op de product pagina geen reden was tot non-conformiteit en dus volgens hun geen reden om mijn geld terug te geven. Screenshot van de oorspronkelijke pagina is hier te vinden: https://i.ibb.co/QjD93fR/odyssey.png Ik heb ze gevraagd of dit om te ruilen is, maar helaas, de enige optie was geld terug. Ok, prima, maar omdat er niet geleverd was wat op de website stond, heb ik gevraagd om een retour op hun kosten en op hun risico. Ik kreeg vervolgens een retourlabel van ze. Normaal ligt het risico van een retourzending bij de klant, maar bij non-conformiteit ligt het risico sowieso bij de webshop. (https://www.ictrecht.nl/blog/product-voldoet-niet-wie-draagt-de-kosten-en-het-risico-van-verzending) Het pakket is nooit bij hun aangekomen, echter zou je toch verwachten dat je je geld terug krijgt. Maar nee, de ondernemer is van mening dat het feit dat het Nederlandse hoesje op de productpagina staat, niet betekent dat hij een verkeerd product geleverd heeft. De ondernemer spreekt (7 weken na het retour) nog steeds over het afwachten van het PostNL onderzoek, terwijl ik daar niks mee te maken heb. Daarnaast heb ik PostNL gebeld, 2 weken nadat het onderzoek gestart zou zijn, ze gaven aan dat er geen onderzoek gestart was en dat een onderzoek maximaal een week duurt. Hij spreekt ook vaag over een oplossing, maar als ik mijn geld terug vraag, krijg ik resoluut nee als antwoord. Ik heb het vertrouwen verloren in dit bedrijf.

Net als altijd, laagste prijs en snel thuis

Snelle levering en prima product!

Top service, snelle levering

Snel en goed

Snel en goedkoop!

Koop hier graag omdat het snel gaat en vele maler goedkoper is dan andere webshops ;)

Snel in huis

Mijn bestelling was de dag erna al in huis, helemaal super!

Gewoon goed

Was prima

Goede kwaliteit en een lage prijs.

Ik was all een tijdje opzoek naar deze game voor een goede prijs. En na een tijd gezocht te hebben heb ik de game voor een goede prijs hier gevonden en gelijk besteld. Hij kwam ook nog eens snel binnen was er echt heel blij mee. Verder hielden ze goed contact met mij over hoe het zat met de zending. Ik raad deze winkel zeker ook aan!

Snelle levering en kwaliteit

Heel goed en snel geleverd

Helemaal grandioos!

Ik heb 2 spellen besteld de 1 op zondag en de ander op maandag. Ik kreeg ze alle 2 netjes verpakt binnen en allebei kwamen ze op een dinsdag. Toch redelijk snel ook I. V. M het corona virus!

Super, snelle verzending

Snel, goede prijs en netjes verpakt

toptop en leuk groetjes uit 070

De goedkoopste aanbieder en de bestelling kwam goed verpakt op de afgesproken tijd binnen, niks op aan te merken!

Prima, zou er zonder iets bestellen.

Alles duidelijk verlopen. Bestelling op tijd en goed ontvangen.

Gewoon prima

Alles ging soepel, van het bestellen tot de bevestiging en de bezorging.

Vorig weekend Ghost of Thushima besteld en dinsdag lag het op de mat,!

Ik ben erg tevreden met deze aankoop. Gezien de populariteit van Ghost of Thushima dacht ik dat ik even moest wachten, MediaMarkt kon bijvoorbeeld niet leveren. Gelukkig was het spel hier wel op vooraad. Het spel werd zoals toegezegd binnen 2 werkdagen bezord. Games op dvd via AllYourGames.nl is een stuk goedkoper dan via de Playstation Store, het scheelt schijfruimte en je kunt het spel verkopen als uit bent gespeeld.

Kwalitatief

Allyourgames heeft altijd wat ik nodig heb op voorraad voor de beste prijs en snel leverbaar

Super handige app en snelle levering!

Vlotte webshop, zowel in levering als op de website en in de app. Alles loopt soepel en snel. Daar houden wij van!

Prijzen zijn goed en alles is keurig en op tijd verzonden.

Prima en snel bezorgd! ook goede prijs

Prima en snel bezorgd! ook goede prijs

Levering is vlot. Leuke games!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop