Goeie service

Een net uitgekomen spel voor een lagere prijs dan normaal en snel geleverd ook!

Snel en Goedkoop

Het spel was goedkoper dan op andere sites en het kwam de dag na de bestelling aan zonder verzendkosten, topsite!

Top spel

Oma en kleinzoon raken niet uitgespeeld.

Prima snelle en goede service!

Prima snelle en goede service!

Zeer goed. Op de dag van uitkomen, lag het spel in de bus.

Het spel was gekocht om cadeau te geven. Ik heb er dus geen ervaring mee.

Je bestelt en betaalt, je krijgt het juiste product snel geleverd. Volkomen normaal, zou je zeggen. Helaas heb ik bij andere winkels slechtere ervaringen gehad. Daarom een aanbeveling voor AllYourGames.

Goede snelle service

Snelle service en goede prijzen

Leuke game

Het is een leuke game van sommige gemixte mario game

Voordelig en snel

De volgende werkdag geleverd, tegen de scherpste prijs ...super !

Pre order kwam iets later dan verwacht

Ik had een pre-order op paper mario: ‘the origami king’ gemaakt maar kreeg een dag van tevoren een mailtje dat deze niet op de dag van release zou kunnen worden geleverd. Ik snap de reden maar het zou fijn zijn geweest als dit ook duidelijk werd aangegeven dat dit kon gebeuren. Verder geen problemen gehad.

Goed en snel

Snelle levering en ook het retour sturen gaat makkelijk en is snel via de website geregeld.

zeer goed

enige jammere is dat ik vrij laat te horen kreeg dat mijn pre order een dag later kwam dan verwacht. Voor de rest was het echter een prima levering

Snelle en correcte levering, maar envelop was gescheurd

Website werkt goed, vlotte levering, maar helaas was de envelop waarin de games werden geleverd gescheurd. Hierdoor had de zending eventueel verloren kunnen gaan en had dit een minder goede ervaring geweest. Inpakmethode had dus naar mijn mening iets veiliger moeten zijn zodat dit niet zou kunnen gebeuren.

Goede service en snel bezorgd

Firma doet wat het moet doen, volgende dag netjes in de brievenbus. Ik ga hier zeker vaker bestellen

betrouwbaar en snel

goede prijs/kwaliteit verhouding. koop hier graag de nieuwste games.

Top eerste ervaring! Ik bestel zeker opnieuw via AllYourGames.nl!

Het spel dat ik kocht had ik nergens anders gevonden. Ook de prijs was dik oké! Deze site hou ik in de gaten vanaf nu :-)

Snel en betrouwbaar

Snelle en betrouwbare service!

Geweldige en betaalbare website.

Ik leen sinds kort een PS4 van een vriend van mij om alle exclusives te spelen. Jullie stellen nooit teleur in prijs en levering. Bedankt!

Super chill

Goedkoper dan andere sites en super snel met leveren

Top bedrijf!

Had mijn twijfels door de naam maar door wat onderzoek kwamen er een heleboel positieve recenties naar voren dus bestelde ik ook op deze website. En de volgende dag was het al in huis! Originele game, snelle levering en goede communicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen want ze zijn ook nog eens goedkoop!

Snelle levering en goed verpakt!

Ik bestelde op de dag van release F1 2020. Er waren geen problemen met voorraad of pre-order status oid en ik kreeg zo de dag erna de game binnen. Goed verpakt en afgeleverd. Bestellen via de site ging prima en je krijgt duidelijke mail na afloop. Top!

Een geweldige bedrijf met goede service

Games betaalbaar en snel geleverd . Als iets goed is moet het ook gezegd . Dus bij deze : top bedrijf

Bestel al jaren bij AYG, met plezier

Altijd scherpe prijzen, netjes op tijd afgeleverd en geen gedoe. De recensies voor deze webshops spreken voor zichzhelf, it is the real deal!

Uitmuntend

Ik had in het weekend Paper Mario: The Origami King besteld, waarna het de eerstvolgende werkdag in de ochtend al in huis was! Erg goed te spreken over de service van allyourgames.

Meer dan tevreden

Pre order geplaatst, en gewoon snel geleverd met goede service. Erg tevreden. Was de eerste keer dat ik deze site gebruikte en heb hem anderen ook al aamgeraden!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop