Prima prima prima

Lekker snelle bezorging en kon het snel spelen

Snelle levering , Duidelijke communicatie

Beter dan mediamarkt

Super super super

Vliegensvlug geleverd en een heel blij kind !

Top service!!!

Snelle en goede service!

Goedkoop en snel!

Snel gevonden wat ik zocht. Netjes volgende dag geleverd. Niks aan te merken zou er volgende keer weer bestellen. Top winkel!

Goede prijzen, snelle levering!

Erg goede en betrouwbare webshop. De afspraken over levering worden nagekomen en de prijzen zijn erg netjes. Het enige wat ik graag nog net iets beter zou zien is nóg scherpere prijzen waarmee ze zich verder van de concurrentie onderscheiden.

Snelle levering, goede prijs.

Echt een top aankoop

The last of us 2 besteld echt geweldig spel en perfecte service van deze game shop!

Snelle levering, goede prijs

Niets op aan te merken!

mijn ervaring was uitstekend

snelle service. Leuke games. alles wat een gamer wil. Bestellen en de dag erop levering.

Snelle en goede service

Altijd hele snelle levering, duidelijke website en goede service. Ik ben heel tevreden !

Prima winkel

Ben erg tevreden over de snelle levering en spel was goed verpakt.

snelle levering, duidelijke website.

Erg positief

Zeer goede en snelle bezorging. Makkelijk dat het door de brievenbus kon en de volgende dag al binnen was. Website was duidelijk en wees voor zich

ik heb alles snel en heel binnen gekregen. Geen problemen mee!

Snel geleverd en goedkoop

snel geleverd tegen een goede prijs. Top!

Snelle levering en top service

Game werd snel geleverd, site werkt top en al met al een top ervaring

Snel en netjes

Heb het product heel snel en netjes verpakt gekregen Ingeseald en al Top

Snelle betrouwbare webwinkel

Al meerdere games en accessoires besteld, altijd tijdig en tegen een prima prijs in huis gekregen.

Goed snel en duidelijke verzending.

Gewoon goed kort en krachtig

Geweldige en snelle levering

Game besteld, zelfde dag nog verstuurd en dag erna al geleverd. Zat netjes verpakt in een envelop met noppenfolie en paste door de brievenbus. Daarvoor hoef je niet thuis te zijn bij levering, ideaal !

makkelijk en snel

makkelijk te bestellen en snel verstuurd

Snelle levering en de prijs was uitmuntend!

Formule 1 2020 Micheal Schumacher editie besteld. De prijs lag zo ver onder de overige winkels en werd super snel geleverd! Serieus een top week gehad met het nieuwe spel!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop