Pakketje was lekker vroeg thuis

Mijn video game die ik had besteld kon niet sneller thuis komen. Wat ik wel vijn vind

Top bedrijf goede Service

Top bedrijf je kan spel een spelletje vinden als je wilt kopen en wordt snel geleverd

Je denkt een NL versie te kopen en krijgt een EU versie

Wij bestelde F1 2020, die wordt in heel Nederland met Max op de cover geleverd. Ook bij Allyourgames, vanaf het beg8n portaal tot aan de game pagina staat Max op de cover en na betalen krijg je een mail waar Max op de cover staat. Uiteindelijk kregen we Hamilton en Vettel op de cover. De kinderen hadden hem uit enthousiasme direct uitgepakt en toen begon de discussie waar Max was. Na bellen met deze webshop was ruilen niet mogelijk omdat het seal eraf was. Men was niet zo flexibel dat men het begreep. Een korting en toezegging dat een hoes kan worden nagestuurd als ze er 1 over hebben.

Fijne webshop

Ik heb hier al drie keer besteld en ben iedere keer weer tevreden. De nieuwste games net wat goedkoper dan bij concurrenten en snelle verzending.

Snel geleverd, goede prijs

Website is overzichtelijk. Bestelling is snel geleverd en de prijs was goed. Tnx!

Goede en snelle service

F1 2020 besteld, volgende werkdag netjes geleverd. Keurig op tijd en spel zonder beschadigingen aangekomen!

Hoesje zwaar beschadigd uit de verpakking, spel in orde

Het was een cadeautje, nog net vervelender dat het hoesje erg gebarsten was aan de onderzijde. Helaas...

Goed snel en goedkoop

De levering was direct de dag na de bestelling en het spel (tlou2) was hier het goedkoopst. Top.

Snelle levering en de beste prijzen!

Zelfs een pre-order wordt een dag eerder geleverd dan de oorspronkelijke release datum.

Heel prettig met een met een veilig gevoel

Ik vind de manier hoe Allyourgames haar klanten benaderd heel erg netjes. Ik had Paper Mario: the origami king gereserveerd. Maar vanwege wat dat een gedeelte van de voorraad niet op tijd was kon de game niet op de releasedatum bezorgd worden. Met een hele nette e-mail verwittigde ze mij ervan met dat de game een dag later zou komen. Deze site is even betrouwbaar als de grote onlinewinkel sites zoals bol.com. Alleen zijn ze voordeliger. Een hele fijne ervaring was dit en ik zou zeker de volgende keer als ik weer een game zou kopen doe ik dat zeker weer hier.

Snelle nette levering, switch spellen bijna altijd iets goedkoper dan de concurrenten.

Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk en het door mij bestelde spel werd keurig de volgende dag bezorgd. Helemaal goed!

Goede ervaring met bestelling in AllYourGames.nl

F1 besteld. Het spel is door AllYourGames dezelfde dag nog verzonden ! Goed verpakt en snel ! Ik ben er blij mee ! De volgende keer zou ik er zeker nog eens een bestelling plaatsen ! Nou zou het natuurlijk helemaal top zijn als ik ook mijn aankoopbedrag nog eens terug win !! :)

Goed te spreken

Goede service en had mijn spel ook optijd op de dag van release dus mijn dag was goed

Overzichtelijk en snel

Ik zocht een game via Google. Deze website kwam het goedkoopste uit voor de games die ik gekocht heb. Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Als ik weer wat nodig heb bestel ik hier weer.

Goedkoop en betrouwbaar.

Zij verkopen Nintendo Switch games voor dezelfde prijs als op Marktplaats maar dan nieuw en je koopt veilig en vertrouwd. Ik koop alleen bij Allyourgames. Aanrader!

Snelle levering en goede prijs!

Prima in orde

De website zelf kan wat mij betreft wat handiger. Betaling via Paypal zou ideaal zijn. Verder gewoon allemaal wel duidelijk, ook via de mail en snel binnen. Niets te klagen.

Top bedrijf

Diverse keren op deze site spelletjes gekocht. Leveren altijd snel en zonder problemen

Very good

Happy with everything

Goede webshop

De prijzen zijn scherp. Ze houden de concurrentie goed in de gaten en passen hun bedragen aan. Bij contact zijn de gesprekken altijd goed en ze streven naar service. Top winkel in mijn optiek.

Tijdig geleverd, prima communicatie

Bestelling, betaling en verzending netjes bevestigd via de mail en het product op de gestelde dag van levering ontvangen.

All your games is gewoon de goedkoopste.

Ik heb nu al een aantal keer wat gekocht bij all your games, en of ik nu wat bestel of pre order het is altijd op de afgesproken dag bezorgd en gewoon altijd de goedkoopste aanbieder. Alleen Marktplaats is goedkoper maar daar loop je risico.

Prima Webshop

AllYourGames.nl heeft een prima webshop, goede zoekfunctie en een redelijke prijs voor de games. Ik was op zoek naar een paar games die ik hier gevonden heb. Was ook snel bezorgd en goed verpakt geleverd. Bij het afrekenen was wel 2x mijn mandje opeens leeg, maar deze was snel weer gevuld en afgerekend. Daardoor wel geen 5 sterren.

Perfect en goedkoop

Ik had wat gekocht en kwam snel binnen, ik werd ook goed op de hoogte gehouden.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop