Laagste prijs/deals en snelle levering

Als ik nieuwe hard-copy spellen wil dan koop ik ze tegenwoordig alleen maar via deze site.

uitstekend

het spel was goed verpakt onderhand al uitgespeeld was een leuke game

Allyourgames.nl heeft scherpe prijzen en een snelle verzending

Ik kwam bij allyourgames terecht voor spellen voor mijn nintendo switch gezien de scherpe prijzen die zij hanteren. De volgende dag het spel zoals verwacht in huis. Ga hier zeker nog meer spellen bestellen!

Snelle levering voor een goede prijs!

Niets te klagen. Snel geleverd.

Snelle service dus super blije kids

fast and easy

order arrived the next business day as advertised. customer service got back to me within one hour regarding a question about my order.

Altijd snel geleverd voor een goede prijs !

Al meerdere keren hier besteld. Nog nooit problemen gehad of te laat geleverd. Ik bestel voortaan al mijn games hier voor meestal de goedkoopste prijs.

Het kwam heel snel en netjes binnen en het was goedkoper dan bol.com

Netjes.

Bezorging op tijd. Snelke afhandeling van bestellingen. Snel antwoord van klantenservice. Klantgericht bij onvoorziene omstandigheden. Zeer tervreden.

Top! Bestelling ging soepel en volgende dag binnen.

Altijd fijn bestellen bij allyourgames. Volgende dag ligt het al in de brievenbus, en verschillende betaal mogelijkheden.

Netjes de volgende dag geleverd, zoals aangegeven.

Ik kon makkelijk vinden wat ik wilde hebben en het product kwam nog intact aan ook.

Prima prijs. Volgende dag binnen!

Doet wat het zegt, pakket volgende dag binnen. Fijn!

Alles perfect

Maandag 6 juli PS4 F1 2020 - Deluxe Schumacher Edition gekocht, volgende dag in brievenbus.

Supergoede online-winkel, perfecte service, komen beloftes na in kwestie van levering. Klein minpuntje is dat de betaling via bancontact niet met mijn applicatie kon (ik bestelde eerst via mijn gsm). Voor de rest zal deze webshop mij nog wel zien!

AllYourGames komt zijn beloftes na.

Inderdaad één dag na de verzending van het artikel ook echt thuis ontvangen. Enige minpuntjes voor mij waren dat er geen track & trace wordt gestuurd voor brievenbuspakketjes en dat ik een mail kreeg dat mijn order betaald was en apart een mail met de factuur. Naar mijn mening hadden die twee mails samengevoegd kunnen worden.

Prima afhandeling!

Prima bestel- en bezorgproces. Helaas kreeg ik wel het pakketje de ochtend na verwachte bezorgdag. Dat is het enige minpunt, dat er geen track&trace is om hier inzage in te hebben.

Klasse!

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Specificaties waren duidelijk en communicatie was ook duidelijk.

Keileuk spelletje

Het is heel plezant en het is prima op tijd aangekomen

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice

Klantenservuce was vriendelijk en snel met het annuleren van mijn vorige bestelling. De andere bestellingen waren snel geleverd.

Snelle levering, product zoals omschreven

Prima deal gedaan. Makkelijk vindbaar op de website, betalingsmogelijkheden prima en snelle levering.

wat wil je nog meer?

games voor de laagste prijs, zelfde dag verzending en achteraf betalen. Telefonisch ook goed bereikbaar..wat wil je nog meer?

Simpelweg niks mis mee!

Bestelling snel ontvangen en een duidelijke site. Hier ga ik vaker bestellen.

Snel geleverd en de beste prijs die ik had kunnen vinden

Aanrader

Volgende dag in huis voor een top prijs! Echt een aanrader voor iedereen die graag games speelt.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop