Perfect aanrader

Zo vaak iets gekocht top site!

Goede prijs, snelle levering, betrouwbaar

AYG heeft vaakt betere prijzen dan andere winkels. De levering gaat altijd zoals beloofd (de volgende dag in huis). Eén keer heb ik ook iets moeten retourneren, dat ging zonder problemen. Betrouwbare winkel, een aanrader!

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling en het werd op tijd geleverd.

Zeer goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en het werd zeer snel geleverd. Als je van games houdt zeker een aanrader.

Perfecte snelle verzending!

Wij bestellen onze Nintendo Switch spellen altijd bij Allyourgames. Allyourgames heeft betere prijzen dan andere aanbieders en een erg snelle verzending. Een aanrader!

Erg fijn!

Product kwam op tijd en werkt goed.

Prima zaak

Prima zaak snel geleverd en prijs is scherp

Goedkoop en snel

Goedkoopste webwinkel voor games en snel bezorgd.

Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering

Vlot voor een nette prijs

Snel bezorgd en in goede staat

Ik kon vrij makkelijk bestellen via de site en mijn product werd de volgende dag bezorgd zonder problemen. Ik heb al 10 keer besteld bij deze site en dit is tot nu toe altijd de ervaring geweest.

perfect

top!

Goede klantenservice met een smaakje

Ik had de Zelda TOTK collector's edition besteld. Deze werd bezorgd, maar het product zelf was beschadigd terwijl de verzenddoos zelf niet was licht beschadigd. Bij het inpakken is iets fout gegaan. Na mailen kreeg ik de mogelijkheid om retour te zenden met reactie dat er geen garantie was dat de volgende zending niet puntgaaf wordt geleverd. Ik vond een rare reactie, maar ik bood aan om mij korting te geven. Dat vond de klantenservice fijn en ik kreeg 10% korting. Dat vond ik een goede compensatie. Na ca 2 weken blijkt dat het product goedkoper was geworden in hun webshop. Na contact wilde de klantenservice het verschil teruggeven op voorwaarde dat ik een foto liet zien waar de seal nog op zit. Dit vond ik een rare voorwaarde, maar gelukkig had ik de seal nog op zitten en na verzenden van de foto is het verschil teruggestort. Bij complicaties van reeds aangeschafte en geleverde producten moet de klant wel enige moeite doen om een goede klantenservice te krijgen bij AllYourGames. Maar dan lossen ze het wel snel en goed op.

De beste prijs en de volgende dag al in huis.

Goede prijs, snel verzonden, prima!

Snel bezorgd, schijfje helaas los in het doosje

Het spelschijfje is gelukkig niet beschadigd.

Snelle levering en beste prijs

Snelle levering van het bestelde product voor de laagste prijs en dit voor een game die net gereleaset is!

Perfecte ervaring

Besteld betaald bezorgt is blije klant

Altijd snelle en goede levering voor een goede prijs. Al een aantal jaren klant en bestel toch liever bij jullie dan bij een ander

Goede prijs, snelle levering

De games zijn over het algemeen goed geprijsd en de levering is heel snel. Heel tevreden!

Altijd al goede ervaring gehad met AllYourGames. Ga zo door!

All your games, de goedkoopste en altijd goed.

Prima weer goedkoopste aanbieder en snel verzonden.

Een perfecte levering van het spel.

Een goede en snelle levering van het voetbal spel. Die weert geleverd de volgende dag na mijn bestelling. Fifa 23 echt een aanrader als je van voetbal houdt met veel mogelijk heden en voor zien van commentaar stemmen van studio sport.

Geweldige service

Ik had Pokemon Shining Pearl gekocht, alles verliep zoals aangegeven. Spel kwam mooi op tijd binnen.

Prima service en prijs

Snelle service, goede prijs.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop